جمعه 30 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

حکم اعدام عضو گروه تروریستی داعش صبح امروز 15 مرداد ماه 1404 پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور اجرا شد.

نفتالی بنت: در دنیا منفور شده‌ایم مارا به چشم جزامی نگاه می‌کنند، رویارویی بی‌سابقه ارتش با نتانیاهو، لاریجانی سوم، دستور هلوکاست و... از جمله تیترهای روزنامه‌های چهارشنبه 15 مرداد هستند.

حمید فرخ‌نژاد بازیگر فراری ایران در صحبتش گفته که کودکان غزه شاید از نظر ما هم مظلوم باشند، چهره‌های مشهور هالیوودی گفته‌هایی بر خلاف این چهره‌ی فراری داشتند و تاکید بر حمایت از کودکان غزه کرده‌اند.

فیلم دیده‌نشده‌ای از حضور آیت‌الله خامنه‌ای با گان پزشکی در اتاق عمل بیمارستان صحرایی در دوران دفاع مقدس و عیادت 19 ساعته ایشان از هزار جانباز و مجروح در یک شبانه روز.

با حکم رئیس‌جمهور، علی لاریجانی بار دیگر به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد؛ سیاستمداری با سابقه در سپاه، صداوسیما، وزارت ارشاد، مجلس و مدیریت پرونده‌های حساس سیاست خارجی.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت.

معاون اول رئیس‌جمهور پس از شرکت در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی وارد فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران شد و از دیدار و گفت‌وگو با 9 تن از مقامات ارشد کشورهای شرکت‌کننده در حاشیه این اجلاس خبر داد.

آیین بزرگداشت شهدای خردسال جنگ تحمیلی 12 روزه با حضور مسعود پزشکیان در شیرخوارگاه آمنه برگزار شد.

مددجویان کودک و نوجوان بهزیستی عصر امروز میزبان رییس جمهور و جمعی از مردم بودند تا یاد شهدای کودک و نوجوان جنگ اخیر را گرامی بدارند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار گفت: موجودیت ما نظام سلطه را تهدید می‌کند و بالعکس این درگیری ادامه‌دار است و تنها میدان‌های نبرد ممکن است تغییر کند.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ایران پیگیر خسارات مادی و معنوی تجاوز رژیم صهوینستی و آمریکا به مردم و زیرساخت‌های توسعه کشور از طریق مجامع حقوقی بین‌المللی است.