شنبه 31 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

بعد از پایان نشست مونیخ که در آن حتی یاسمین پهلوی نیز حاضر نبوده که اخباری خاص نیز درباره آن منبع مالی این همایش میان اپوزسیون دهان‌به‌دهان می‌شود!

نشست علنی صبح امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه برگزار شد.

آیین بزرگداشت اربعین شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز ایران اسلامی پنج‌شنبه 16 مرداد در مصلی حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

رئیس جمهور باتأکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تحقق هدف تجارت 10 میلیارد دلاری با پاکستان، گفت: صلح و امنیت زمانی واقعی خواهد شد که روابط علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی میان ملت‌ها عینیت پیدا کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران و پاکستان فرصت‌های زیادی برای همکاری دارند، گفت: اگر اراده کنیم آینده را بر اساس خواست خود خواهیم ساخت.

بر اساس قانون، با استعفای حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی از امامت جمعه تهران و پذیرش این استعفا، وی جای خود را در ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر به فرد دیگری خواهد داد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی را تشریح کرد.

رئیس جمهور در دیدار با وزیر خارجه پاکستان گفت: پیمان‌های سه‌جانبه میان ایران، پاکستان و ترکیه باید با رویکرد جدید احیا شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: پیروزی ایران در جنگ 12 روزه، همبستگی ملی را تقویت کرد، معادلات منطقه‌ای را دگرگون ساخت و قدرت بازدارندگی کشور را به رخ جهانیان کشید.

رییس جمهور گفت: مواضع دولت، پارلمان و مردم عزیز پاکستان در دفاع و حمایت از جمهوری اسلامی ایران در طول تجاوز تروریستی 12 روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا بسیار دلگرم کننده است.

رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» تأکید کرد جامعه اسرائیل از هم پاشیده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین، از تأیید حکم متهم ردیف اول پرونده «شرکت رضایت خودرو طراوت نوین» در دیوان عالی کشور خبر داد.

معاون وزیر خارجه ایران تأکید کرد که تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران «بسیاری چیزها را تغییر داده و اگر در آینده مذاکره‌ای باشد، این مذاکره، مذاکره‌ای مسلحانه خواهد بود.»