یک‌شنبه 1 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سخنگوی صنف جایگاه داران فروش بنزین مخلوط به آب به خودروی رئیس جمهور را تکذیب کرد و گفت: جایگاه مورد ادعا، بیش از 10 سال است که پرونده تخلفی نداشته است.

دولت ترامپ به‌عنوان بخشی از روند انحلال آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (یو اس اید)، دستور نابودی نزدیک به 500 تُن مواد غذایی اضطراری را که برای افغانستان و پاکستان خریداری شده بود، صادر کرده است.

حجت‌الاسلام خطیب گفت: رژیم صهیونیستی باید با یک راهبرد تهاجم در درون خودش روبرو شود و همچنان که موشک‌های اثرگذار نیروهای مسلح ما توانست آنها را وادار به توقف کند.

یک فعال جریان چپ گفته است: اگر به‌موقع برخی الزامات و تصمیمات را انجام می‌دادیم، چه‌بسا که اصلا ما شاهد جنگ 12روزه نبودیم.

حزب موتلفه اسلامی درباره تجاوز آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل به ایران، با استناد به اصول و مبانی کلان گفتمان انقلاب اسلامی از جمله قاعده پویای «نفی سبیل» و همچنین با توجه به واقعیات گذشته و جاری در منطقه

وزیر کشور در خصوص وضعیت کشور و خروج اتباع با بیان اینکه شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است، گفت: با همکاری همه دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و مرزنشینان و مردم امنیت قابل قبولی داریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مورد حادثه آتش سوزی در شهر «کوت» عراق پیام تسلیتی صادر و با دولت و ملت این کشور ابزار همدردی کرد.

جنگ اقتضائات خود را دارد. ما در این جنگ یک گنج به دست آوردیم. اگر در تبیین سخن رهبری مغالطه و بدفهمی نکنند، گنج حفظ می‌شود. وگرنه گنج وارونه و دوباره جنگ می‌شود!

سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد گفت: از جمهوری اسلامی ایران به‌دلیل بیش از چهار دهه پذیرایی و مهمان‌نوازی از مهاجرین افغانستانی صمیمانه قدردانی می‌کنم.