سه‌شنبه 3 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

دقایقی پیش پدافند کرمانشاه فعال شد.

یک فروند پهپاد هرمس رژیم غاصب اسرائیل در خرم‌آباد منهدم شد.

محمدامین مهدوی‌شایسته به جرم همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد

«محمدامین مهدوی شایسته» که با هدایت سرویس جاسوسی موساد، مدیریت یک شبکه سایبری در ایران را برعهده داشت پس از دستگیری و رسیدگی به پرونده ازسوی مراجع قضائی، به دار مجازات آویخته شد.

کارشناس و پژوهشگر مسائل اجتماعی گفت: وحدت و همدلی مردم ایران کلید پیروزی در برابر دشمنان است.

تجمع مردم آفریقای جنوبی در شهر ژوهانسبورگ در حمایت از ایران، برگزار شد.

در پی حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، اوکاسیو - کورتز نماینده دموکرات نیویورک، اقدام ترامپ را نقض جدی قانون اساسی خواند و اعلام کرد این اقدام، به‌وضوح دلایل کافی برای استیضاح او فراهم می‌کند.

سیستم یکپارچه پدافند هوایی بامداد دوشنبه در تهران با هواگردهای دشمن درگیر شد.

گروه اجتماعی؛ فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در امنیت مردم با کسی شوخی نداریم اگر قبل از جنگ در آمادگی به سر می‌بردیم امروز در آماده باش به سر می‌بریم.

تمیم البرغوثی در تحلیلی جامع، اظهار داشت معتقد است که حتی ورود آمریکا نمی‌تواند به رژیم‌صهیونیستی کمکی کند.

دولت برزیل تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران که موجب وارد آمدن خساراتی به سایت‌های هسته‌ای شد را محکوم کرد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه درباره مقابله با چالش‌ها و تهدیدهای مشترک به ویژه پس از تحولات اخیر گفتگو خواهیم کرد.

وزیر خارجه ایران در پیامی خطاب به اروپایی‌ها گفت: ایران چگونه به میز مذاکره‌ای برگردد که اسرائیل و آمریکا نابودش کرده‌اند؟

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی با تأکید بر پایبندی تهران به تعهدات هسته‌ای خود گفت که ایران حق دارد مانند هر کشور دیگری از فناوری هسته‌ای برای اهداف صلح‌آمیز استفاده کند.