شنبه 21 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس‌جمهور در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد گفت: دغدغه‌های ایرانی های خارج از کشور را رفع خواهیم کرد تا راحت بتوانند وارد کشور شوند.

رئیس جمهور که به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به نیویورک مقر این سازمان سفر کرده بود، دقایقی پیش با استقبال محمدرضا عارف وارد تهران شد.

وزیران خارجه ایران و استرالیا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حمایت کشورهای سلطه‌گر از رژیم‌های جنایتکار و چراغ سبز دادن آن‌ها به جنایات در منطقه، بر ضرورت اتحاد و همدلی مسلمانان برای مقابله با این وضعیت تأکید کرد.

«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در نیویورک به سر می برد، در ادامه دیدارهای دوجانبه اش با وزیر امور خارجه برونئی دارالسلام دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گفت: آرامش و صلح منطقه با یکصدایی کشورهای اسلامی امکانپذیر است و نیازی نیست آمریکایی‌ها بیایند و در منطقه صلح ایجاد کنند.

رهبر انصار الله یمن تصریح کرد که صهیونیست‌ها می خواهند نسل کشی خود در غزه را در لبنان نیز تکرار کنند، اما نقش حزب‌الله در تقابل با صهیونیست‌ها، محوری و اساسی است.

همزمان با بازگشت رئیس جمهور مسعود پزشکیان از نیویورک به ایران، 1100 لوح تاریخی متعلق به دوران هخامنشی و داریوش اول، از آمریکا به ایران بازگردانده شد.

وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی تهدید کرد که در صورتی که آتش‌بس با لبنان امضا شود، از کابینه خارج خواهد شد.

رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با الجزیره عربی گفت: ایران مشکلی با گفت‌وگو ندارد اما آمریکا از همان ابتدا پایبند برجام نبود.

رئیس‌جمهور در سفر 3 روزه به نیویورک مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره مسائل مهم جهانی و منطقه‌ای را تبیین کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا در مورد تهدیدهای ایران علیه ترامپ تصریح کرد: طرح چنین ادعاهایی تنها بخشی از فضاسازی‌های انتخاباتی در آمریکا است و با اهداف خاص سیاسی صورت می‌گیرد.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در حکمی جواد اوجی را به عنوان قائم مقام این سازمان منصوب کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز «مهمانی لاله‌ها» پیامی صادر کردند.

به گفته رییس مرکز امور بین الملل وزارت نیرو پروژه سنکرون‌سازی شبکه برق ایران و روسیه از مسیر کشور آذربایجان یکی از دستور کارهای مهم جلسه وزیر نیروی ایران و وزیر انرژی روسیه بود.

فرماندار تهران از پیگیری جدی طرد اتباع غیر مجاز در پایتخت خبر داد.