یک‌شنبه 25 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

برخلاف تولیدات بسیاری که هالیوود راجع به پیامبران اولوالعزم و خاتم المرسلین ساخته، اما تنها داشته سینمای ایران با محوریت زندگی این 5 پیامبر، یک ساخته مجید مجیدی است.

28 ماه صفر، روز ارتحال حضرت پیامبر رحمت (ص)، روز عزای همه اهل آسمان‌ها و زمین و روزی است که ادیبان و شاعران آئینی هم آن را به سوگ نشسته‌اند.

نخستین کسی که بر پیامبر گرامی نماز گزارد، امیرالمؤمنین بود، سپس یاران پیامبر (ص) دسته‌دسته بر پیکر مطهر ایشان نماز گزاردند.

دغدغه‌های پیامبرخدا (ص) در واپسین ایام حیات ظاهری‌اش چه بود و چه سفارش‌هایی به اطرافیان کرد؟ در آن روزها، چه اتفاقاتی در مدینه رخ داد و... این‌ها پرسش‌هایی است که در این نوشتار به دنبال پاسخ آن ها هستیم

استراتژی امام حسن مجتبی علیه السلام در معرفی ماهیت حکومت معاویه و اهداف شوم او بسیار مؤثر بود؛ زیرا مردم ماهیت حکومت معاویه را از زبان سبط النبی می‌شنیدند.

لحظه‌هایی که حس می‌کنیم دلمان برای حضرت محمد (ص) گشایش یافته و عواطف‌مان سراسر از نور رسالت این پیامبر والا برافروخته شده، فرصتی مغتنم برای ذخیره سازی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: پیکر استاد محمدعلی بهمنی، ساعت 20 و 45 دقیقه امشب از تهران وارد فرودگاه بندرعباس می‌شود.

انجمن بازیگران خانه سینما درباره آخرین وضعیت رضا رویگری بازیگر اطلاعیه ای صادر کرد.

پیکر استاد محمدعلی بهمنی امروز یکشنبه مقابل تالار وحدت تشییع شد.

فرزند مرحوم محمدعلی بهمنی در مراسم تشییع پیکر ایشان گفت: تکه کلام پدر مهربان بود و همه را با این نام صدا می‌زد. مهربانی رسالت پدر بود.

سید عباس صالحی وزیر ارشاد امروز یکشنبه 11 شهریور 1403 در مراسم تشییع زنده یاد محمدعلی بهمنی شاعر و غزل‌سرای نامی ایران در محوطه تالار وحدت حضور پیدا کرد.

مراسم بدرقه زنده یاد محمدعلی بهمنی شاعر و غزل‌سرای برجسته از ساعت 10 صبح امروز یکشنبه 11 شهریور1403 با حضور مسئولان و دوستداران این شاعر نام آشنا در مقابل تالار وحدت (پهنه رودکی) برگزار شد.

آیین تشییع پیکر استاد محمدعلی بهمنی امروز یکشنبه 11 شهریور 1403 در مقابل تالار وحدت برگزار شد.