یک‌شنبه 25 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

لحظه شهادت حاج نادر طالب زاده در فیلم تویی که نمی‌شناختمت.

می دانم از امشب پوستر هایت را فراوان چاپ خواهند کرد و برایت کلیپ‌ها و مستندها خواهند ساخت اما از غصه‌های این سال‌های اخر تو نخواند گفت.

یادواره کیومرث صابری (گل آقا) عصر جمعه (9 اردیبهشت 1401) با حضور «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از طنز پردازان کشور در باغ زیبا برگزار شد.

ابراهیم حاتمی‌کیا در پیامی درگذشت نادر طالب‌زاده را تسلیت گفت.

در عکس شهید آوینی در حال مطالعه روزنامه خارجی است و در کنارش نادر طالب زاده قرار دارد.

روزی که با دوستان جشنواره عمار خدمت حضرت آقا رسیدیم، طوری برنامه‌ریزی کردیم که آقای طالب‌زاده کنار رهبری بنشینند. وقتی برگشتیم آقای طالب‌زاده در جای دیگری نشسته بود؛ این از خلوص نیت ایشان بود.

نادر طالب‌زاده، مستندساز، تهیه‌کننده و مجری تلویزیون عصر امروز (جمعه 9 اردیبهشت) دار فانی را وداع گفت. طالب‌زاده از هنرمندان تاثیرگذار جبهه انقلاب بود و بی‌شک نام و خاطره‌اش تا همیشه جاودان خواهد ماند.

حمید جوادی تهیه‌کننده برنامه "عصر" اعلام کرد احتمالاً فردا مراسم تشییع پیکر این پژوهشگر و مستندساز برگزار خواهد شد.

نادر طالب‌زاده، مستندساز، تهیه‌کننده و مجری تلویزیون عصر امروز درگذشت.

دستیار رسانه‌ای شهردار تهران از عیادت زاکانی از نادر طالب زاده هنرمند انقلابی و با سابقه تلویزیون خبر داد.

طی مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب «دروغی به نام رطب» در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم رونمایی شد.

به مناسبت هشتم اردیبهشت زادروز سیمین دانشور، بخشی از زندگی این نویسنده ایرانی، که شاید کمتر شنیده باشید را با هم مرور می‌کنیم.

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی از امضای پیمان نامه ای توسط چهار هزار عالم اهل تسنن و شیعه خبر داد که برای نجات قدس نوشته شده است.