چهارشنبه 19 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت چهاردهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر منتشر شد.

پنج فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فیلم فجر در استان تهران تا 15 بهمن اعلام شدند.

ماه رجب فرا رسید و دل‌های منتظر و مشتاق مناجات با خدا آماده استفاده از بهار مناجات و دعا و زیارت شده‌اند و یکی از اعمالی که در این ماه ثواب ویژه ای دارد زیارت حرم امام رضا علیه السلام است.

دهه شصت ایران را باید دوران التهابات سیاسی دانست. دورانی که در آن گروه‌های مختلف سیاسی و حتی نظامی اتفاقات عجیبی را رقم زدند.

بازیگر سینما و تلویزیون: اگر الان بپرسید جشنواره فجر یعنی چه و برای چه برگزار می‌شود برای کسی روشن نیست.

تهیه‌کننده نمایش «اتاق» به کارگردانی زنده‌یاد ساشا کشوادی اعلام کرد به دلیل ابتلای تعدادی از بازیگران نمایش به ویروس کرونا، گروه از اجرا در چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر انصراف داد.

بیرو برای نخستین مسابقه برای تست دادن وارد زمین بازی می‌شود و مثل «واکشی‌زوما» دروازه‌بان معروف انیمیشن فوتبالیست‌ها شوت محکمی را از جلوی دروازه خودش روانه دروازه حریف می‌کند که تبدیل به گل می‌شود.

شاهکار کمدی - سیاه‌بازی آقای سهراب البته چند عدد «زوم اره‌ای» یا همان زوم هندی خودمان کم دارد تا خاطرات خوش «شعله» و جی‌دو و جبار سینگ را زنده کند!

قهرمان فیلم لایه‌های دروغ، یک آتش‌نشان است که برای نجات همسرش، با گروه خلافکاران درمی‌افتد. اما مهمتر از کیفیت افتضاح فیلم، محتوای ضد وطنی آن است که ایران را بهشت تبهکاران نشان می‌دهد!!

وزیر ارشاد گفت: به عنوان وزیر ارشاد قول می دهم از تمام طرح‌های فرهنگی تشکل‌های مردمی که در شورای فرهنگ عمومی استانها به تصویب برسد، حمایت کنیم.

رییس سازمان سینمایی با حضور در خانه چهلمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد برخی از آثار انقلابی به جشنواره راه پیدا نکرد.

شبکه‌های سیما فیلم‌های ویژه ایام دهه فجر را برای آخر این هفته درنظر گرفته‌اند تا مخاطبان سینمایی‌های انقلابی را در قابِ تلویزیون به نظاره بنشینند.

ثبت‌نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از امروز تا بیستم بهمن‌ماه صورت می‌گیرد و دانشگاهیان در این دوره از اول اسفند تا 10 فروردین‌ماه به عتبات مشرف می‌شوند.

بازیگر فیلم «برف آخر» گفت: کاراکتری که در این فیلم بازی کردم برای من بسیار جذاب بود؛ احساس کردم در این فیلم دوباره متولد شدم.