یک‌شنبه 25 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

در سال‌های اخیر و به‌ویژه از سال 2019 به این سو، سریال‌های کره‌ای موسوم به «کی دراماس»، توانسته‌اند بازارهای جهانی را به تسخیر خود درآورند.

چاپ هشتم کتاب «مستشرقان و قرآن» اثر محمدحسن زمانی به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.

فیلم‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر سرانجام شب گذشته اعلام شدند؛ فیلم‌هایی کنجکاوی‌برانگیز که باید دید کدام یک دست پر از این رویداد برمی‌گردند و کدام دست خالی می‌مانند.

خانم ایکو کرینو فارغ التحصیل کرسی زبان فارسی دانشگاه مطالعات خارجی توکیو و فارسی دان ژاپنی، به عنوان رئیس جدید شرکت بزرگ و مطرح جهانی موتورسیکلت سازی کاوازاکی منصوب شد.

مسعود ده‌نمکی معتقد است سریال «معراجی‌ها» تاثیر عمیقی روی جوانان گذاشت و به شبهات نسل جوان پاسخ داد.

دون شک فیلم‌های ترسناک ژاپنی، در مقایسه با فیلم‌های ترسناک ساخته شده توسط دیگر کشورها، بسیار وحشتناک‌تر هستند.

شهید سلیمانی می‌گفت: مسجد مثل یک قرارگاه است و باید تمام اطراف مسجد را مدنظر قرار داد. بی‌حجاب، باحجاب، اصولگرا، اصلاح طلب، زن، مرد، کودک و... که در اطراف مسجد زندگی می‌کنند را باید حول یک محور یعنی مسجد متمرکز کرد.

محمد گلریز خواننده موسیقی سنتی و پاپ معتقد است با روی کار آمدن دولت سیزدهم جان تازه‌ای به هنر انقلابی بخشیده خواهد شد.

اسامی فیلم‌های راه‌یافته به چهلمین جشنواره فیلم فجر به دبیری مسعود نقاش‌زاده از سوی هیأت انتخاب این رویداد اعلام شد.

اجرای ماکان بند، علی یاسینی و رضا صادقی در تالار وزارت کشور در آستانه لغو قرار گرفته‌اند.

چطور زندگی می‌کنی؟ (How Do You Live?) است. این فیلم، یک انیمه سینمایی است که توسط هایائو میازاکی کارگردانی خواهد شد و استودیو جیبلی وظیفه انیمیشن‌سازی آن را در دست خواهد داشت.

جشنواره فجر انقلاب اسلامی نباید جایی برای نمایش تاریکی ها، پلیدی ها و زشتی ها باشد؛ جشنواره فجر انقلاب اسلامی جای آثاری که دل در گرو فرهنگ غرب دارند نیست.

مردی جوان در کشور سوریه و شهر دمشق ظهور کرده و با خواندن آیاتی از قرآن، مردم را به سوی خدا دعوت می‌کند. این در حالی است که گروه داعش قصد دارد تا این شهر را ویران کند.

کتاب «نگاهبان» مجموعه‌ای از 50 خاطره کوتاه از نیروهای نگهدارنده اسیران عراقی در ایران است. کار مصاحبه خاطرات را اصغر عزیزی و نسرین ساداتیان انجام داده‌اند.

جیک جانسون (Jake Johnson) در فیلم «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» توانسته تا نقش یک پیتر بی پارکر خسته و غمگین را به خوبی صداپیشگی نماید.

مراسم تکریم محمدهادی ناصری طاهری، مدیرکل سابق و معارفه علیرضا زند وکیلی به عنوان سرپرست جدید اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران برگزار شد.