دوشنبه 26 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

برنامه مجازی «روزشمار ماه صفر» از سلسله جلسات ویدئویی است که حجت الاسلام ناصر رفیعی همزمان با آغاز ماه صفر در صفحه اینستاگرام خود برگزار و به تشریح وقایع تاریخی ایام صفر می‌پردازد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت پیشنهاد کرد: جاماندگان این سفر می‌توانند هزینه سفر خود را برای کمک به نیازمندان و آزادی زندانیان اختصاص دهند.

ستاد اربعین که شرط تزریق هر دو دوز واکسن کرونا را برای زائران اربعین اجباری کرده، عملا حکم به ممنوعیت اعزام تمام مشتاقان زیارت اربعین کمتر از 40 یا حتی 50 سال داده است.

دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: افرادی که از قبل اقدام به دریافت ویزای عراق کرده‌اند و ویزای آنها همچنان اعتبار دارد برای سفر اربعین نیاز نیست در سامانه سماح ثبت نام کنند.

مراسم عزاداری شهادت امام حسن (ع) و حضرت رقیه (س) در هیأت الرضا محفل بسیجیان و رهروان شهدا به مدت 3 شب برگزار می‌شود.

گلویش خشک شد. لبی تر کرد و گفت: «شرایط این سفر خیلی خاصه. خانم‌های ایرانی نمی‌تونند سختی این سفر رو تحمل کنند.»

در حالی که روز گذشته امکان پیش ثبت‌نام همه متقاضیان اربعین در سامانه سماح فراهم بود، از ساعاتی قبل فقط افرادی که واکسن کرونا زدند، می‌توانند در این سمانه پیش ثبت‌نام کنند.

امام حسن (ع) در صلح با امویان نه تنها تن به ذلت ندادند؛ بلکه مقدمات سقوط بنی امیه و رو شدن دست آنان را فراهم کردند.

پدر من هنرمند راستین این سینماست، پشتکارش به سینما مثل فرش‌های قرمز پوشالی این روزها و این نمادهای سانتیمانتالی که سلبریتی‌های ما و بعضی از دوستان هنرمندمان اسیرش هستند، نیست.

کتاب زندگی‌نامه داستانی سیدعلی‌آقا قاضی‌طباطبایی؛ به قلم آزاده جهان‌احمدی توسط انتشارات روایت فتح چاپ و روانه بازار نشر شد.

بنابر بعضی روایات، هفتم صفر شهادت امام حسن مجتبی ذکر شده است؛ در این مناسبت چند سروده آیینی در سوگ شهادت کریم اهل بیت منتشر می‌شود.

حجت‌الاسلام انصاریان می‌گوید اگر ثروتتان بیشتر از نیاز زندگی‌تان است و در آمد بالایی دارید، حبس نکنید تا اینکه دل‌هایی بسوزد، آبروهایی بر باد برود و مشکلاتی برای همنوعان ایجاد شود.

همزمان با فرارسیدن هفتم ماه صفر سالروز شهادت امام حسن (ع) به روایتی، سه نماهنگ «امام بی حرم»، «کبوتر حرم» و «دلم پابست اربابه» به نوای محمدرضا طاهری و حسین طاهری منتشر شد.

تا الان و بدون احتساب هزینه اقامت و خریدهای جانبی، 270 میلیارد تومان پول از جیب ایرانیانی که برای کنسرت به استانبول رفته‌اند خارج شده است.

جن که در اصل معنا و مفهوم «پوشیدگی» دارد، از چشم انسان پوشیده است. قرآن وجود این موجود را تصدیق کرده و سوره ای به نام «جن» نیز در قرآن وجود دارد.

امام حسن (ع) در شرایطی قرار گرفت که چاره‌ای جز صلح نداشت؛ از یک سو یار و یاوری نداشت و از سوی دیگر جامعه شیعه در خطر بود و آن حضرت جان شیعیان را با صلح نجات داد.