پنج‌شنبه 11 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «ویروس»، «امیر کبیر»، «روز لیلا» و «کوک نغمه گمشده» پنج‌شنبه و جمعه 11 و 12 شهریور ماه از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌رود.

3 مداح ایرانی به دعوت شیعیان بصره در مشهورترین حسینیه این شهر، نوحه‌های عربی و فارسی می‌خوانند. این اقدام وحدت‌ساز را رسانه‌های معاند به بهانه رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی مورد حمله قرار می‌دهند.

کارگاه‌های آموزشی یازدهمین‌جشنواره کتابخوانی رضوی با عنوان «نگین فیروزه‌ای» به‌زودی برگزار می‌شود.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزش ستاد مرکزی اربعین ضمن تشریح برنامه‌های تدارک دیده شده برای مراسم اربعین، شرط اعزام زائران ایرانی به عتبات عالیات (در صورت موافقت دولت عراق با پذیرفتن زائران) را اعلام کرد.

در حدود نیم قرن اخیر موارد کمی بوده اند که قدرت این را داشتند ملت‌های مختلف را به اندازه جنگ هسته‌ای بترسانند.

تبلیغات در حال حاضر به عنوان یکی از اساسی‌ترین مدل‌های درآمدی صنعت صوت و تصویر فراگیر سهم قابل توجهی از منابع درآمدی رسانه‌ها را به خود اختصاص داده است. از این رو ساترا به عنوان نهاد تنظیم‌گر تخصصی ای

عبدالعلی علی عسکری امروز از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی داود میرباقری که در جلفا در حال تصویربرداری است، بازدید کرد.

به تازگی تیزر سری جدید مسابقه تلویزیونی «سیم آخر» از شبکه سه سیما پخش شده است. قرار است سری جدید این برنامه، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدرضا رضائیان به زودی از شبکه سه سیما پخش شود.

اگر چه به ظاهر آرتفرها، اکسپوها، حراجی ها و... نقش اول را در اقتصاد هنر بازی می کنند، اما این مهم حایز اهمیت است که این چرخه اقتصاد، دامنگیر چه تعداد و چه افراد از هنرمندان کشور می شود.

جواد افشار، کارگردان سریال گاندو، به خاطر تشابه اسمی پیش آمده در این سریال، از مردم کازرون عذرخواهی کرد.

فیلم ترسناک «کندی من» با فروش 22 میلیون دلاری در اولین آخر هفته اکرانش در صدر جدول فروش آمریکا جای گرفت.

از آن‌جا که دهه‌هاست کندن لباس‌ها توسط ستاره‌های زن صنعت موسیقی مد شده و جریان دارد، زن‌ها در این عرصه مجبورند هر روز بیشتر و عمیق‌تر بدن‌هایشان را در معرض دید قرار دهند.