یک‌شنبه 14 تیر 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

در زمان رنسانس، در مراسم عمومی و مسابقات، آویزان کردن فرش از بالکن‌ها و پل‌ها رایج بود. فرش به عنوان کالایی لوکس و گران‌قیمت، یکی از نشانه‌های ثروت و متمایز بودن خانواده به شمار می‌رفت.

مجتبی امینی در مصاحبه با روزنامه جام جم درباره مسائل و مشکلات سریال گاندو می‌گوید.

همزمان با شب میلادامام هادی (ع) حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا همچنان غریب بود و خبری از جشن میلاد امام دهم شیعیان در حرم آن حضرت نبود.

با پایان یافتن تعطیلات شش روزه تهران و البرز، ظاهرا باید منتظر از سر گیری فعالیت بخشی از سالن‌های سینما و تئاتر باشیم.

طی حکمی از سوی رییس بنیاد فرهنگی روایت فتح، سید محمد حسینی به سمت مشاور امور سینمایی این بنیاد منصوب شد.

«وضعیت زرد» به معنای واقعی کلمه، غنی‌سازی 100درصدی خنده و طنز در تلویزیونه.

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: فشارهای حاکم وقت و تحت نظر قرار دادن «امام هادی (ع)» سبب شد ایشان برای توسعه و گسترش سبک زندگی جامعه اسلامی و اهداف بلند امامت و ولایت خود دست به اقداماتی اجتماعی بزنند.

امام هادی (ع) در زیارت جامعه کبیره از یک‌سو به جایگاه خداوند متعال در نگاه اهل بیت (ع) اشاره می‌فرماید، از سوی دیگر رابطه ایشان با خداوند را تبیین کرده و شیوه مطلوب ارتباط شیعیان با امام را عنوان می‌کند.

محوریت سریال «از سرنوشت 4» درباره تولید ملی، حمایت و مانع زدایی‌ها، دغدغه جوان ها و انگیزه دادن به آنها، آسیب شناسی ازدواج، خودباوری، تعامل و اعتماد به جوان‌ها است.