سه‌شنبه 3 شهریور 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

کتاب «سکه تقدیر» که در نقد و بررسی سریال «روزی روزگاری» نوشته شده، به شخصیت خاله‌لیلا به‌عنوان شیعه‌بانوی انسان‌ساز اشاره دارد که مبانی فمینیستی را نفی کرده و نماد یک‌زن مسلمان است.

عارفی در مناجات از حال رفت. وقتی بهوش آمد گفت: ندایی به گوشم رسید که می‌گفت: اگر هزار بار هم گناه کنی و توبه نمایی از گناه تو خواهیم گذشت اما اگر از در خانه ما به کس دیگری پناه ببری از تو نخواهیم گذشت

همزمان با شب نوزدهم ماه رمضان و شب ضربت خوردن حضرت امیر (ع)، صفحه توییتری منتسب به سردار سلیمانی مطلبی درباره صلح امام علی (ع) با معاویه منتشر کرد.

در رمضان، درهای معرفت و مغفرت سحر تا سحر باز است تا ساکنان حریم خلوت دل، افطار تا افطار بر حلقه در آن متوسل شوند و دیده روی حضرت حق بگشایند که اهل دل را یک چنین درختی در پایان به ثمر خواهد نشست.

جبرئیل امین در میان آسمان و زمین ندا داد و همگان ندایش را شنیدند: سوگند به خدا که ارکان هدایت درهم شکست و ستاره های دانش نبوت تاریک و نشانه های پرهیزکاری بر طرف گردید و عروه الوثقای الهی گسیخته شد.

شبکه‌های تلویزیون اینترنتی البته غالبا به انتشار فیلم‌تئاترها متمایل‌ترند و می‌توان گفت که فیلد کاری‌شان در موضوع تئاتر با بسترهایی چون اینستاگرام تا اندازه‌ای متفاوت است.

جعفر دهقان: امسال با اضافه شدن بحث شیوع ویروس منحوس کرونا این کمک‌ها شکل و وسعت بیشتری پیدا کرد و ما شاهدیم که در کنار مساعدت‌های معیشتی و اقتصادی کمک‌های بهداشتی هم اضافه شده است.

تاکنون بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر در طرح ختم جمعی قرآن مجید شبکه یک شرکت کرده اند.

شبکه «شما» به مناسبت شب‌های قدر، ویژه برنامه‌ای را با همکاری صدا و سیمای مراکز استانی روی آنتن می‌برد.

همزمان با لیالی قدر، فهرست محافل، هیأت‌ها و مساجد برگزارکننده مراسم شب‌های قدر به‌صورت حضوری و مجازی اعلام شد.

مقدرات در شب نوزدهم تعیین، در شب بیست و یکم تأیید و در شب بیست و سوم ماه [رمضان] امضا می‌شود.

هر گاه نماز می خوانی، آن را نماز وداع قرار بده؛ آنگونه که گمان داری بعد از آن، هرگز زنده نخواهی ماند.

حالا دیگر شاید کمتر کسی رضا امیرخانی را نشناسد؛ کسی که نوشتن اولین رمان خود را در دوره دبیرستان آغاز و در 22 سالگی، ارمیا را منتشر کرد. آثار پرتیراژ او، همواره مایه دلگرمی اهل ادبیات است.

در بسیار واقع اگر بدیهای دشمن به نیکی پاسخ داده شود، این کار در بسیاری از موارد سبب بیداری وجدان و تغییر عملکرد او می شود. نتیجه این کار آن خواهد شد که دشمنان سرسخت، دوستان گرم و صمیمی شوند.

راستش وقتی نوجوان توی خانه دارید، بهتر است به مهارت خنثی‌کردن بمب ساعتی مجهز باشید.