پنج‌شنبه 11 دی 1404

ورزشی وب‌گاه مشرق نیوز

ورزشی وب‌گاه مشرق نیوز

تیم ملی فوتبال ایران برای سومین‌بار در یک دیدار دوستانه مقابل تیم ملی فوتبال روسیه قرار می‌گیرند.

کارشناس حقوقی فوتبال ایران با اشاره به عدم آگاهی برخی مدیران گفت: وقتی گفتند شما نمی توانید بازیکن بگیرید چون پنجره بسته است مدیرعامل در جلسه بلند می شود و پنجره اتاق را باز می کند!

کیانوش رستمی همچنان مسیر اشتباهی که در پیش گرفته را باور ندارد و پس از ناکامی در مسابقات وزنه برداری قهرمانی 2025 جهان، حالا وعده مدال در 3 سال آینده یعنی المپیک 2028 را می دهد، آن هم در 37 سالگی.

تهران - ایرنا - عطیه سادات حسینی ملی‌پوش جوان پاراوزنه برداری بانوان کشورمان تاریخ‌سازی کرد و قهرمان جهان شد.

ستاره ارمنستانی تیم فوتبال اینتر جزئیات مربوط به درگیری‌اش با آقای خاص در منچستریونایتد که در نهایت منجر به خروج او از اولدترافورد شد را فاش کرد.

امیر قلعه‌نویی در تلاش است تا با حفظ این استخوان‌بندی و تزریق تدریجی چهره‌های جوان‌تر، ترکیبی بسازد که در بالاترین سطح فوتبال آسیا رقابت کند و حضوری پرقدرت در جام جهانی آینده داشته باشد.

رییس فدراسیون اسکواش از اعزام تیم اسکواش زنان و مردان به مسابقات قهرمانی جهان بعد از 17 سال خبر داد.

سرمربی تیم نوجوانان تکواندو گفت: تمام سعی و تلاش ما این است که در بازی‌های آسیایی بحرین موفق به کسب دو مدال طلا شویم.

سرمربی تیم ملی فوتبال هلند با وجود برد قاطع شاگردانش برابر مالت معتقد است که آنها می‌توانستند نتیجه بهتری کسب کنند.

قهرمان سنگین‌وزن تیم ملی کشتی فرنگی ایران پس از کسب مدال طلای رقابت‌های جهانی 2025 تأکید کرد که هدف اصلی‌اش کسب مدال طلای المپیک 2028 لس‌آنجلس است.

تصمیم امیر قلعه‌نویی در عدم دعوت از مدافع چپ تخصصی به چالشی بزرگ برای این تیم در آستانه جام جهانی 2026 تبدیل خواهد شد.

سه پیشکسوت فوتبال روسیه نظرات متفاوتی درباره بازی دوستانه امشب با ایران دارند.

کارشناس فوتبال معتقد است که ریکاردو ساپینتو باید واقعیت را بپذیرد که نتوانسته در استقلال کار انجام دهد و از سمت خود استعفا کند. وی همچنین از حریف تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران انتقاد کرد.

مربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد آمریکا تغییر وزن کاپیتان تیم ملی کشتی ایران را چالش برانگیز دانست.

نمایندگان ایران در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان 2025نروژ یک طلا و دو نقره گرفتند.

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت که با توجه به شناخت از روسیه به سه بازیکن این تیم گفتم اطلاعاشان را قبل از بازی فردا بدهند.