یک‌شنبه 2 شهریور 1404

مشکلات اینترنتی مدارس خراسان شمالی برطرف می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشکلات اینترنتی مدارس خراسان شمالی برطرف می‌شود

بجنورد - ایرنا - رییس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: مشکلات اینترنتی مدارسی که زیر پوشش طرح اتصال هستند در حال بررسی است و برای حل آن اقدام می‌شود.

فرامرز صدقی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفته گذشته، مدیران حدود 60 درصد از مدارس که از طریق طرح اتصال دارای اینترنت شده اند، از کند بودن سرعت اینترنت گلایه داشتند، البته این مشکل کشوری بوده و با افزایش آی. پی، این معضل رفع شده است.

وی افزود: با گزارش مدیران، برای حل مشکل اینترنت، بازدید از مدارس در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: در بیشتر مدارسی که مورد بازدید قرار گرفته، مشکل داخلی بوده، یعنی مشکل در سیم کشی و ایرادهای فنی آموزشگاه بوده است.

وی گفت: در اجرای طرح اتصال، هزار و 200 مدرسه این استان در شهرستان‌های مختلف و در 720 نقطه باید به اینترنت رایگان متصل شود اما با همکاری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان این رقم اکنون به بیش از هزار و 400 مدرسه رسیده است.

وی افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه، با همکاری آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت زیرساخت، بسترهای لازم را در شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت و روستاهای بالای 20 خانوار فراهم کنند که در این صورت، تمام روستاهای مزبور، از بسترهای لازم برای آموزش های مجازی بهره مند می شوند.

رییس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: آمادگی داریم، مدارس جامانده از این طرح، زیر پوشش قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون با اجرای این طرح، پهنای باند اینترنت در تمام شهرستان ها، افزایش یافته است و از 2 مگابیت در وضعیت قبل به 16 مگا بیت در وضعیت کنونی، رسیده است.

رییس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: آمادگی داریم تا در صورت دریافت گزارش، مشکلات اینترنت این مدارس را بررسی و حل کنیم.

اکنون 180 هزار دانش آموز در بیش از 2 هزار مدرسه خراسان شمالی زیر نظر 14 هزار نفر معلم مشغول تحصیل هستند.

*س_برچسب‌ها_س*