مشکلات قضایی 41 هزار نفر از مردم استان سمنان رسیدگی شد

سمنان - رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: مسئولان قضائی استان در 11 ماه سال 1403 به درخواستهای بیش از 41 هزار نفر رسیدگی کردند
سمنان - رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: مسئولان قضائی استان در 11 ماه سال 1403 به درخواستهای بیش از 41 هزار نفر رسیدگی کردند
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد صادق اکبری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در دادگستری سمنان بیان کرد: از ابتدای سال 1403 تا پایان بهمن ماه، با 41 هزار و 663 نفر ملاقات مردمی داشته و به مشکلات مردم رسیدگی کردند.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی قضائی و برنامه عملیاتی صورت گرفته است، تاکید کرد: محور این طرح بهبود پاسخگویی و افزایش اعتماد عمومی مورد تاکید قرار گرفته است.
رئیس دادگستری استان سمنان همچنین گفت: در سال گذشته سعی شد، برنامه ملاقاتهای مردمی مسئولان قضائی استان را در مساجد، مصلیهای برگزاری نمازجمعه و مراجع قضائی استان به صورت مستمر، منظم و برنامه ریزی شده، انجام دهیم و پس از شنیدن درخواستها، مطالب و مشکلات مراجعین با صدور دستورات قانونی لازم، نسبت به گرهگشایی از مسائل مردم اهتمام متعهدانهای را به عمل بیاوریم.
اکبری با اشاره به تعداد ملاقاتهای مردمی در طی 11 ماهه سال گذشته، عنوان کرد: بر همین اساس ا زابتدای سال 1403 تا پایان بهمن ماه، مفتخر به انجام گفتوگوی چهره به چهره و بدون واسطه با تعداد 41 هزار و 663 نفر از مردم بودهایم و نسبت به رسیدگی هدفمند و مؤثر درخواستهای مراجعین پیگیریهای لازم صورت پذیرفت.