دوشنبه 17 شهریور 1404

مشکل آب سه شهر خراسان شمالی برطرف می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشکل آب سه شهر خراسان شمالی برطرف می‌شود

بجنورد - ایرنا - معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: شهروندان در سه شهر استان با تنش آبی روبه‌رو هستند که این مشکل در حال برطرف شدن است.

رضا عطایی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهروندان در شهرهای ایور، زیارت و راز با مشکل تنش آبی روبه رو هستند که البته میزان کمبود آب 2، سه لیتر بر ثانیه است.

وی افزود: اقدامات برای حل مشکل در شهر ایور در شهرستان جاجرم و شهر زیارت در شهرستان شیروان در مراحل پایانی است.

وی تصریح کرد: برای حل مشکل در شهر زیارت، یک چاه حفر شده و آماده بهره برداری است، آب مورد نیاز شهروندان ایور هم از چاه های کرنخ تامین می شود که در این زمینه اجرای خط انتقال در مراحل پایانی است.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: در شهر راز هم تجهیز یک حلقه چاه در دست اقدام است که تلاش داریم تا به زمان بهره برداری از آن سرعت دهیم.

عطایی گفت: اکنون ساکنان 300 روستای استان با تنش آبی روبه رو هستند که از این تعداد، اهالی 83 روستا با تانکر آبرسانی می شوند.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات برای تامین آب در روستاها، مصرف آب تولیدی در بخش غیرآشامیدن است، روستاییان از آب تولیدی این شرکت برای آبیاری باغچه ها و صیفی جات استفاده می کنند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: از مشترکان انتظار می رود در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند تا در تابستان و فصل گرما، با مشکل روبه رو نباشیم.

شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از 200 هزار مشترک آب در شهرها و بیش از 121 هزار مشترک آب در روستاها دارد.

44 درصد از جمعیت 863 هزار نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.

*س_برچسب‌ها_س*