مصدق: سه قوه برای تنقیح قوانین باید دست به دست هم دهند
معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: تفاهمنامه ملی قوای سهگانه در امر تنقیح قوانین و مقررات بر این مساله تاکید دارد که سه قوه دست به دست هم دهند و موضوع بسیار مهم تنقیح قوانین و مقررات را در دستور کار خود قرار دهند چون ما از کثرت قوانین رنج میبریم و شبهه وجود دارد که چه قوانینی منسوخ و یا دارای اعتبار هستند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در نشست کارگروه اجرایی تفاهم نامه ملی قوای سهگانه در امر تنقیح قوانین و مقررات که روز چهارشنبه (17 اردیبهشتماه) با حضور معاونان حقوقی قوا برگزار شد با بیان اینکه امیدواریم در این ماه مبارک رمضان جز افرادی باشیم که از فیوضات این ماه مبارک استفاده کرده باشیم، اظهار کرد: چهارمین جلسهای است که در خدمت معاونین محترم قوا در رابطه با موضوع تفاهمنامه همکاری قوای سهگانه در امر تنقیح قوانین و مقررات کشور هستیم.
وی افزود: جلسه اول در سال گذشته در برج چهار در مجلس برگزار شد، دومین جلسه در 28.25 باز هم در مجلس تشکیل شد و سومین جلسه در 98.11.8 در معاونت حقوقی ریاست جمهوری تشکیل شد که این جلسه هم چهارمین جلسهای است که در خدمت عزیزان هستیم.
وی افزود: مستحضر هستید که در اولین جلسه که منتهی به امضای تفاهمنامه همکاری شد، موضوع تفاهمنامه مربوط به تدوین، اصول، ضوابط و فنون مربوط به تنقیح اعم از تنقیح پیشینی و پسینی بوده است.
معاون حقوقی قوه قضائیه عنوان کرد: تفاهمنامه بر این مساله تاکید دارد که سه قوه دست به دست هم دهند و موضوع بسیار مهم تنقیح قوانین و مقررات را در دستور کار خود قرار دهند چون ما از کثرت قوانین رنج میبریم و شبهه وجود دارد که چه قوانینی منسوخ و یا دارای اعتبار هستند یا خیر تا برای اولین بار در کشور آن را سر و سامان دهیم.
مصدق خاطرنشان کرد: این اولین بار نیست که این کار آغاز شده بلکه چندین بار آغاز شده بود ولی ابتر مانده که امیدواریم در این مرحله به سرانجام برسد.
وی گفت: در تفاهمنامه برای اجرایی کردن تفاهمنامه کارگروهی مشخص شده که نمایندگان سه قوه حضور داشته باشند، بنابراین سه نفر از قوه قضاییه، سه نفر از قوه مجریه و همچنین سه نفر از قوه مقننه حضور دارند که نحوه عملیاتی کردن این تفاهم نامه را نوشته و اجرایی میکنند.
معاون حقوقی قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه که الحمدلله سال گذشته این کار آغاز شده و کار گروه تشکیل شده است، گفت: این کارگروه، گروههای متعددی با توجه به تخصصی که دارند تشکیل داده و موضوعات را با توجه به شرحی که در تفاهمنامه آمده ارائه کردهاند.
مصدق تصریح کرد: بر اساس تفاهمنامه مقرر شده است که مدیریت کار گروه اجرایی 9 نفره، در هر فصلی با عضوی از یکی از قوای قضائیه، مقننه یا مجریه و از میان سه نفر معرفی شده باشد.
وی افزود: مدیریت کارگروه در دوره و فصل اول با نماینده قوه مقننه، در دوره دوم با نماینده قوه مجریه و دوره سوم که این دوره بوده و از امروز پایان مییابد، با نماینده قوه قضائیه بوده است و از امروز مجدد این مدیریت به قوه مقننه باز میگردد.
انتهای پیام