چهارشنبه 12 شهریور 1404

مصرف برق در استان مرکزی رکورد زد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مصرف برق در استان مرکزی رکورد زد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: مصرف برق برای چهارمین بار در استان مرکزی، رکورد زد و به یک هزارو 260مگاوات در هفته دوم مرداد ماه رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود محمودی در گفتگو با دیارآفتاب؛ اظهار کرد: وجود بارش های موسمی و ابرهای همرفتی باعث گرمای شدید و غیرقابل تحمل می شود که این موضوع باعث افزایش مصرف برق می شود.

وی بابیان اینکه نیاز مصرف در هفته دوم مرداد در کشور و استان افزایش یافته است، افزود: نیاز مصرف دراستان مرکزی در هفته سوم مرداد به 1300مگاوات نزدیک می شود‌.

وی اظهار کرد: با این شرایط ضرورت دارد در این ایام گرم تمامی مشترکین برق به ویژه صنایع و کشاورزان به میزان 250مگاوات مراقبت لازم و همکاری در طرح های مدیریت مصرف برق را عمل آوردند و با کاهش مصارف غیرضروری بویژه در ساعات اوج بار همراهی و همکاری لازم با مجموعه صنعت برق استان برای تأمین برق مطمئن و پایدار برای مشترکان فراهم کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: امید است با صرفه‌جویی 10 درصدی مشترکین بویژه مشترکین خانگی روزهای باقیمانده تابستان با موفقیت عبور شود.

محمودی بیان کرد: عدم استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعت‌های اوج بار (13تا 17:30 و20:30تا 23)، استفاده از روشنایی روز، استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف نظیر اس ام دی‌ها و ال‌ای دی‌ها، تنظیم دمای آسایش روی26 درجه و استفاده از دور کند کولر آبی و نصب سایبان بر روی کولرهای آبی را از جمله ساده و کم هزینه‌ترین روش‌های مدیریت مصرف است.

انتهای پیام /