جمعه 19 بهمن 1403

معاون اجرایی رئیسی: 217 مصوبه و اختصاص 30هزار میلیارد تومان تسهیلات ثمره سفر رئیس جمهور به اصفهان بود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
معاون اجرایی رئیسی: 217 مصوبه و اختصاص 30هزار میلیارد تومان تسهیلات ثمره سفر رئیس جمهور به اصفهان بود

تسنیم نوشت: مرتضوی گفت: اصفهان 45 درصد از فولاد کشور تولید می‌کند و 15 درصد از تولید ناخالص کشور را پوشش می‌دهد. علاوه بر این 45 درصد از صنایع ساختمانی و سنگ کشور در اصفهان تولید شده و 55 درصد از مصنوعات طلای کشور در این استان ساخته می‌شود.

سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه شورای اداری استان اظهار داشت: از مهمان‌نوازی مردم خوب و عزیز اصفهان تشکر می‌کنم و یاد و خاطره شهید احمد کاظمی را زنده نگاه داشته و به روح بلند شهدای فرهنگ‌ساز استان اصفهان درود می‌فرستم.

وی افزود: در برنامه سفرهای استانی رئیس‌جمهور کارهای کارشناسی شده و مدونی صورت می‌گیرد و در دو محور موضع قابلیت‌ها و توانمندی‌های استان و نارسایی‌های آن تصمیم‌گیری شده و متناسب با مقدورات کشور تامین منابع می‌شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه استان اصفهان یکی از کم‌نظیرترین استان‌های کشور است، خاطرنشان کرد: استان اصفهان دارای قابلیت‌های بسیاری است و منابع انسانی شاخص، کارآمد و اثرگذار در جغرافیای ایران و جهان یکی از مصادیق بارز این قابلیت‌ها به شمار می‌آید. اصفهان یکی از مولدترین استان‌های کشور است و حدود 9300 بنگاه اقتصادی و 72 شهرک صنعتی دارد.

وی افزود: اصفهان 45 درصد از فولاد کشور تولید می‌کند و 15 درصد از تولید ناخالص کشور را پوشش می‌دهد. علاوه بر این 45 درصد از صنایع ساختمانی و سنگ کشور در اصفهان تولید شده و 55 درصد از مصنوعات طلای کشور در این استان ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

مرتضوی در ادامه گفت: بیش از 70 درصد از فرش کشور در استان اصفهان بافته می‌شود و حدود 10 درصد از نیروی کار کشور در این استان حضور دارند. علاوه بر این 10 درصد از بنگاه‌های اقتصادی کشور در اصفهان فعال هستند و دانشمندان اصفهانی 25 درصد از تجهیزات پزشکی کشور را تولید می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت استان اصفهان در تمامی شاخص‌ها مقام اول تا سوم کشور را داراست و در برخی از صنایع از جمله صنایع‌دستی در رده دوم جهان قرار دارد.

وی درخصوص مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور به اصفهان متذکر شد: در سفر استانی رئیس‌جمهور تقریبا برای 30 دستگاه مصوباتی به انجام آمد و در مجموع 217 مصوبه عمرانی به تصویب رسیده و تعداد قابل توجهی مصوبه در رابطه با بنگاه‌های اقتصادی در این استان به تصویب رسید و حدود 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رفع مشکلات پیش‌بینی شد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور متذکر شد: مصوبات استان اصفهان به تفکیک شامل 45 مصوبه در حوزه زیربنایی، 33 مصوبه در حوزه بهداشت و درمان، 42 مصوبه در حوزه آب، خاک و کشاورزی، 26 مصوبه در حوزه رفاهی و اجتماعی، 8 مصوبه در حوزه اشتغال، 53 مصوبه در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و ورزشی و 9 مصوبه در سایر حوزه‌ها به تصویب رسیده و یک‌سوم از کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای استان به سامان‌بخشی و توزیع پروژه های فاضلاب استان اختصاص داده شده است.

21231

کد خبر 1642134
معاون اجرایی رئیسی: 217 مصوبه و اختصاص 30هزار میلیارد تومان تسهیلات ثمره سفر رئیس جمهور به اصفهان بود 2