معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رئیس جمهور
مدیرعامل ستاد پیشرفت منطقهای و رئیس شورای سیاستگذاری گفت: در نوآوری اجتماعی به دنبال حل مسائل خُرد اجتماعی هستیم.
عضو هیات مدیره سندیکای کنسرو ایران در تعلل ستاد تنظیم بازار در تعیین قیمت رب گوجه فرنگی انتقاد کرد و گفت: این بلاتکلیفی سه ماهه، بازار رب را بر هم ریخته و منجر به توقف تولید آن شده است.
عضو هیات مدیره سندیکای کنسرو ایران در تعلل ستاد تنظیم بازار در تعیین قیمت رب گوجه فرنگی انتقاد کرد و گفت: این بلاتکلیفی سه ماهه، بازار رب را بر هم ریخته و منجر به توقف تولید آن شده است.
یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه طرح اخیر مجلس در ریزش اخیر بازار سهام اثر گذار بوده است، گفت: بورس از آیندهای مثبت برخوردار است و سهامداران نسبت به این بازار دید بلندمدت داشته باشند و با خودداری از رفتارهای هیجانی خود مانع از ایجاد ریزش بیشتر شاخص بورس در بازار شوند.
تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه طرح اخیر مجلس در ریزش اخیر بازار سهام اثر گذار بوده است، گفت: بورس از آیندهای مثبت برخوردار است و سهامداران نسبت به این بازار دید بلندمدت داشته باشند و با خودداری از رفتارهای هیجانی خود مانع از ایجاد ریزش بیشتر شاخص بورس در بازار شوند.
انجمن حسابداران خبره در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور خواستار تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی شد.
انجمن حسابداران خبره در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور خواستار تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی شد.
تهران - ایرنا - نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحدهای اقتصادی از برگزاری نخستین رویداد ملی احیاگران واحدهای اقتصادی و تولیدی در مرداد ماه خبر داد.
با امضای معاون اول رئیس جمهور، آیین نامه اجرایی مربوط به رابطه مالی شرکت ملی نفت ایران و دولت ابلاغ شد.
تهران - ایرنا - معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی مربوط به رابطه مالی شرکت ملی نفت ایران و دولت را ابلاغ کرد.
شوش - نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس گفت: با مصوبه سران قوا، شرکت کشت و صنعت شوش - نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، از احیای بیش از 830 واحد راکد و نیمه فعال در کشور خبر داد و گفت: احیای واحدهای اقتصادی نزدیکترین راه حل تحقق توسعه اشتغال و افزایش بهرهوری در کشور است.
طارمی در مصاحبه با عادل فردوسی پور در خصوص دیدار خودش و علیرضا جهانبخش با مخبر، معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد: "قبل از رفتن به اردوی قطر، پسر معاون اول درخواست کرده بود به این دلیل که معاون رئیس جمهور پس از دیدار ایران با عراق، در رختکن تیم ملی قول اعطای مجوز ورود ماشین به بازیکنان را داده بود.