معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رئیس جمهور
سوای حضور مردمی، نکته بارز، شرکت مقامات لشگری و کشوری کنونی و پیشین و فعالان سیاسی بود که فارغ از گرایش های جناحی خود، در این مراسم حضور داشتند تا حمایت و پایبندی خود به دفاع از عدالت و آرمان های فلسطین را نشان دهند.
رؤسای قوا، مقامات و مسئولان لشکری و کشوری همپای مردم ایران در راهپیمایی عظیم روز قدس حضور یافتند.
تهران - ایرنا - رؤسای قوا، مقامات و مسئولان لشکری و کشوری همپای مردم ایران در راهپیمایی عظیم روز قدس حضور یافتند تا با دفاع از آرمان مقدس قدس شریف و مردم مقتدر و مظلوم فلسطین، برائت و انزجار خود از اقدامات رژیم جعلی صهیونیستی را به نمایش بگذارند.
اقتصادنیوز: معاون اول رئیسجمهور در حاشیه راهپیمایی گفت: امروز به پشتوانه مبارزه مردم فلسطین و جهانی شدن روز قدس، ورق برگشته و حزب الله به تنهایی رژیم صهیونیستی را به ذلت کشانده است و امروز هیچ کشوری از قدرت پوشالی اسرائیلیها واهمه ندارد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: حزب الله به تنهایی این رژیم را به ذلت کشانده است و امروز هیچ کشوری از قدرت پوشالی اسرائیلیها واهمه ندارد.
تهران - ایرنا - معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه حزبالله به تنهایی رژیم صهیونیستی را به ذلت کشانده است، خاطر نشان کرد: امروز هیچ کشوری از قدرت پوشالی اسرائیلیها واهمه ندارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور امروز (جمعه) در راهپیمایی روز قدس حضور یافت. راهپیمایی روز قدس امروز از ساعت 10 صبح با حضور پرشور مردم و مسئولان در تهران و همزمان در سراسر کشور آغاز شده است.
معاون اول رئیس جمهور در خصوص نابودی رژیم صهیونیستی، گفت: هر نظام باطل و ناحقی از بین رفتنی است.
معاون اول و تمامی وزرای دولت روحانی به خصوص افرادی که این نماینده مجلس چنین ادعایی را علیه آنها مطرح کرده است، در تماس خبرنگار آفتابنیوز، ادعای حضور در دادگاه تخلفات اداری کارکنان دولت و تفهیم اتهام را تکذیب کردهاند.
تهران - ایرنا - وزارت کشور متن پیشنهادی استانداری خراسان رضوی درباره اصلاح ساختار و ارتقای «کارگروه ملی زیارت» به «شورای ملی (شورای عالی) زیارت» را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب، به دولت ارایه کرده است.
معاون اول و تمامی وزرای دولت روحانی به خصوص افرادی که این نماینده مجلس ادعای تفهیم اتهام را علیه آنها مطرح کرده است، در تماس خبرنگار آفتابنیوز، ادعای حضور در دادگاه تخلفات اداری کارکنان دولت و تفهیم اتهام را تکذیب کردهاند.
آغاز محاکمه دولتمردان روحانی؟، 13 هزار میلیارد تومان در دست 16 نفر!، کاهش مرگهای کرونایی به زیر 20 نفر، بیدار شدن سرخک از خواب زمستان، چرا برخی از مردم ایران از شکنجه حیوانات لذت میبرند؟، محاسبات استراتژیک نادرست و باخت تاریخی روسیه، شکایت قالیباف از نماینده سابق مجلس و کارگران در «میانکاله» همچنان مشغول کارند از مواردی است که موضوع گزارشهای خبری و تحلیلی روزنامههای امروز شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 1370 میلیارد تومان به بیمارستانهای استان قزوین اختصاص یافت.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مدعی تفهیم اتهام برخی اعضای کابینه روحانی شده است. با این حال اخبار رسیده به آفتابنیوز حاکی از کذب بودن ادعای این نماینده مجلس علیه دولت روحانی است.