معاون اول رئیس جمهور
معاون اول رئیس جمهور
تهران - ایرنا - رییس جمعیت هلال احمر با اعلام خبر تحویل سی و دومین محموله واکسن کرونا حاوی 6 میلیون دز واکسن از سوی جمعیت هلالاحمر، گفت: واردات واکسن سینوفارم از سوی هلالاحمر همچنان ادامه دارد.
به طور کلی این جمعیت از اردیبهشت ماه تاکنون 106 میلیون و 390 هزار دز واکسن به کشور وارد کرده است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: تأثیر پوشش واکسیناسیون بر کاهش شهرهای قرمز و آمار مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا در کشور کاملا مشهود است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: باید با تقسیم کار و تفویض اختیار، روند اجرای پروژه انتقال آب به فلات مرکزی تسریع شود تا شاهد اثرات مثبت این طرح در کشور باشیم.
اقتصادنیوز: نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان به همراه روسیه، امروز در تهران و با محوریت حل و فصل بحران این کشور برگزار شد.
از دومین نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان که امروز در تهران برگزار شد، پیامی مهم به جهان مخابره شد.
معاون اول رییس جمهور گفت: اگرچه دولت حمایت از تولید داخلی را از راهبردهای اصلی خود میداند، اما در عین حال تولید کنندگان باید به دو موضوع مهم قیمت و کیفیت کالا توجه جدی داشته باشند.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به تحولات پرشتاب افغانستان، گفت: مردم افغانستان انتظار دارند کشوری امن، مستقل و رو به توسعه داشته باشند.
نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان به همراه روسیه، امروز (چهارشنبه) در تهران و با محوریت حل و فصل بحران این کشور برگزار شد.
خداییان گفت: در خصوص شکایت از رئیس جمهور سابق و مسئولان دولت قبل، پروندهای در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل نشده است.
وزیر خارجه کشورمان تأکید کرد: ریشه بسیاری از مشکلات فعلی افغانستان ریشه در مداخلات خارجی دارد و آمریکا باید مسئولیت خود را در برابر فجایعی که در افغانستان به بار آورده با صدای بلند بپذیرد.
وزیر امور خارجه کشورمان ریشه مشکلات افغانستان را در عوامل خارجی دانست و گفت: آمریکا باید مسئولیت خود را در قبال فجایعی که در دو دهه گذشته در افغانستان به وجود آمده، با صدای بلند بپذیرد.