پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

معاون اول رئیس جمهور

معاون اول رئیس جمهور

وب‌گاه خبر آنلاین

احمد توکلی با بیان آنکه چندان اعتقادی به شروط سنی در واگذاری مسئولیت ها به افراد و تشکیل کابینه ندارد، تأکید می‌کند که باید ترجیح نسل جوان‌تر و سنین پایین‌تر را مدنظر قرار داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

معاون اول رئیس جمهور گفت: تولید 60 درصد برق مورد نیاز کشور توسط بخش خصوصی بیانگر توان و ارزش این بخش است.

خبرگزاری دانا

معاون اول رئیس جمهور گفت: تولید 60 درصد برق مورد نیاز کشور توسط بخش خصوصی بیانگر توان و ارزش این بخش است.

خبرگزاری تسنیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: امیدواریم با همکاری مردم، بخش خصوصی و دولت با کمترین هزینه از این مقطع عبور کنیم

وب‌گاه عصر ایران

امسال به دلایل مختلفی با افزایش مصرف قابل ملاحظه برق نسبت به سال‌های قبلی مواجه بودیم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون اول رئیس جمهور گفت: صنعت برق از مهم ترین و ارزشمندترین بخش‌های صنعتی است که نقش بسزایی در توسعه کشور دارد.

خبرگزاری ایسنا

وزیر نیرو از کاهش بار مصرف برق صنایع کشور از شب گذشته خبر داد و گفت: خاموشی‌های برق کشور به کمتر از نصف رسیده است.

خبرگزاری ایسنا

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر هر اقدامی در زمینه بازسازی و نوسازی که منتج به افزایش ظرفیت تولید شود مغایر با ضوابط استقرار است و محیط زیست با آن مخالفت می‌کند، گفت: توافقی بین وزارت صمت و سازمان حفاظت محیط زیست حاصل و در قالب پیشنهاد به حوزه معاون اول رئیس جمهوری ارسال شد که در صورت تصویب این پیشنهاد، صنایع از بن‌بست خارج می شوند.

خبرگزاری مهر

خبرگزاری ایسنا

جلسه پرسش و پاسخ خبرنگاران با اعضای هیات دولت، چهارشنبه، 16 تیر پس از جلسه هیات دولت، با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و دیگر وزرا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر نیرو با حضور در ستاد فرماندهی پیک بار 1400 دستور داد که از این پس اعمال خاموشی بدون برنامه در بخش خانگی ممنوع است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون اول رئیس جمهور گفت: امکان افزایش تولید برق در کشور را نداریم، چون تمام نیروگاه‌های کشور با تمام توان خود مشغول تولید برق هستند.

وب‌گاه مشرق نیوز

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با بیان اینکه شبکه برق ایران یکی از قوی‌ترین شبکه‌های برق منطقه و جهان است، اظهار کرد: شبکه برق ایران دارای ظرفیتی بیش از 50هزار مگاوات است.

خبرگزاری دانا

وزیر نیرو با حضور در ستاد فرماندهی پیک بار 1400 دستور داد که از این پس اعمال خاموشی بدون برنامه در بخش خانگی ممنوع است.

خبرگزاری اکو نیوز

خبرگزاری ایسنا

وزیر نیرو گفت: از این پس، به جز موارد اضطراری، اعمال خاموشی به مردم، بدون برنامه پذیرفتنی نیست و مدیران عامل شرکت های توزیع باید به صورت دقیق و منظم برای اجرای آن نظارت کامل داشته باشند.