شنبه 26 مهر 1404

معاون سازمان بازرسی از شعب اخذ رأی انتخابات نظام پزشکی بازدید کرد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
معاون سازمان بازرسی از شعب اخذ رأی انتخابات نظام پزشکی بازدید کرد

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با حضور سرزده در چند شعبه اخذ رأی، روند برگزاری انتخابات سازمان نظام پزشکی را از نزدیک ارزیابی و نظارت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به از سازمان بازرسی کل کشور، نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی از ساعت 7 صبح امروز جمعه 25 مهر همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

در همین راستا، ایروان مسعودی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با حضور سرزده در چند شعبه اخذ رأی، روند برگزاری انتخابات را از نزدیک بررسی کرد.

وی با اعضای هیات نظارت، هیأت اجرایی و رأی‌دهندگان گفت‌و‌گو کرد و وضعیت موجود را مورد بررسی قرار داد.

براساس این گزارش، انتخابات امسال برای نخستین‌بار با ثبت‌نام و رأی‌گیری تمام‌الکترونیک در 279 حوزه سراسر کشور اجرایی شده است.

سید سجاد رضوی معاون وزیر بهداشت و رئیس ستاد اجرایی نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی نیز امروز در حاشیه بازدید از روند برگزاری نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی کشور اظهار کرد: این انتخابات تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، با تأیید هیات‌های نظارت استانی و مرکزی، زمان آن قابل تمدید است.

وی با اشاره به اینکه امسال برای نخستین‌بار فرآیند ثبت‌نام داوطلبان به‌صورت کاملاً الکترونیکی انجام شد، افزود: در مرحله رأی‌گیری نیز این انتخابات به‌صورت الکترونیکی و حضوری در حال برگزاری است که تجربه‌ای نو در تاریخ نظام پزشکی کشور محسوب می‌شود.

معاون درمان وزیر بهداشت با قدردانی از همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، گفت: این دوره از انتخابات در بیش از 211 شهر و 279 حوزه انتخابیه برگزار می‌شود و بیش از 380 دستگاه احراز هویت و 900 صندوق رأی در سراسر کشور فعال هستند.