معمر قذافی
معمر قذافی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم گرامیداشت روز استکبارستیزی با حضور سردار نوعیاقدم فرمانده قرارگاه زینب (س) نیروی قدس سپاه و جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام و از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی برگزار شد. سردار رحیم نوعی اقدم، فرمانده قرارگاه حضرت زینب سپاه قدس در این مراسم با اشاره به دو قطبی بودن جهان قبل از سال 57،...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یاور دشتبانی؛ اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی نوشت: بعد از حادثه 11 سپتامبر، تحریم های اقتصادی و مالی تبدیل به ابزاری برای اولین مامن برای پوشش تهدیدات مختلف امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالت متحده شد. این ابزار بر قدرت هولناک نظام مالی و ارزی آمریکا استوار است. تحریم ها این اجازه و امکان را به سیاست گذاران آمریکایی می دهد تا...
واقعیت این است که بخشی از جریان اصلاح طلب اصرار دارد که نسخه «معمر قذافی» در سیاست خارجی را برای مردم ایران تجویز کند.
سایت مدارا نوشت: محمد حسن قدیری ابیانه، دیپلمات سابق و تحلیلگر سیاسی اصولگرا اظهار داشت: نباید فکر کنیم کسی که مرجع تقلید است، همه اظهارنظرهای او حکم دینی محسوب میشود. در مسائل سیاسی ما صاحبنظران تحصیلکردهای داریم از جمله بنده. من دکترای علوم دفاعی استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک دارم. حدود 40 سال در مسائل سیاست خارجی عمل کردهام. توقع دارم وقتی آیتالله میخواهند چنین نظراتی...
کارشناسان مسائل غرب آسیا در برنامه «رو در رو» شبکه چهار بیان کردند: دیپلماسی ارتباط با شرق باید برای ایران در اولویت باشد چرا که ایران در شرق واقع شده و طبیعتا منافع ش از طریق کشورهای همجوار بیشتر تامین می شود. با ارتباط با غرب مخالف نیستیم اما باید آن را در اولویت های بعدی قرار داد.
کارشناسان مسائل غرب آسیا در برنامه «رو در رو» بیان کردند: دیپلماسی ارتباط با شرق باید برای ایران در اولویت باشد چرا که ایران در شرق واقع شده و طبیعتا منافع ش از طریق کشورهای همجوار بیشتر تامین می شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دکتر سعدالله زارعی کارشناس مسائل غرب آسیا با حضور در برنامه «رو در رو» در خصوص چرایی اولویت ارتباط با شرق بیان داشت: نگاه به شرق همه دیپلماسی جمهوری اسلامی نیست همهی سیاست جمهوری اسلامی نیست. بلکه اینجا صحبت از اولویت شرق است. اگر نه در یک فضای کلان ما هم با کشورهای غربی و هم با کشورهای شرقی در معنای جغرافیایی اش ارتباط داریم و بر این ارتباط...
کتاب «روزنهای به اتاقهای دربسته؛ پژوهشی بیپرده درباره رابطه خبرنگار و دیپلمات با اتکا به مذاکرات وین» نوشته کتایون لامعزاده توسط نشر ثالث منتشر و راهی بازار نشر شد.
قذافی اگر در پی تسری موج بهار عربی از مصر و تونس به لیبی دست به سرکوب مردم خود نمیزد و اگر اشتباه حسنی مبارک در تلاش برای انتقال قدرت به فرزند خود در نظامی به ظاهر غیر سلطنتی را تکرار نمیکرد، شاید به این سرنوشت دچار نمیشد.
آیا باید به قذافی به مثابه نوستالژی نگریست و از رفتن او متأسف بود؟ نه! دیکتاتورها اکسیژن هوا را میمکند و در غیاب هوای آزاد و اکسیژن لازم برای حیات خود نیز از نفس میافتند. سرنوشت قذافی و آن چوب یا خنجر اما این پایان را به فجیعترین شکل ممکن رقم زد.
وقتی 700 گلوله پشت سرهم شلیک میکنی این بلا سر اسلحه میاد!
ائمه جمعه لرستان با اشاره به تدبیر هوشمندانه ایران در مسائل منطقه و قضیه آذربایجان، گفت: لرستان باید از بودجههای ملی و متمرکز در سطح کلان بیش از این میزان موجود، برخوردار باشد.
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای آذربایجانغربی برگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.
بخش دوم از کتاب «هفت روایت خصوصی از زندگی امام موسی صدر» به قلم حبیبه جعفریان، به روایت زوایای خصوصی زندگی امام صدر از زبان همسرش پرداخته است.
169 روز قبل از به ثمر رسیدن جوانترین انقلاب سیاسی قرن بیستم در حالی از همسرش خداحافظی کرد که رهبر معدوم لیبی رسما شوهرش را دعوت کرد. همسر و دو دوستش پنج روز بعد از ورود به لیبی برای همیشه سر به نیست شدند و او بیش از 43 سال چشمش به در خشک شد اما خبری از یارش نشد که نشد و او در حسرت دیدار یار، سر به تیره تراب گذاشت.