سه‌شنبه 6 آذر 1403

مقررات ضدمشارکتی را حذف می‌کنیم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مقررات ضدمشارکتی را حذف می‌کنیم

رئیس مرکز مطالعات و بهبود پایش کسب و کار در وزارت دارایی بر لزوم تلاش همه جانبه در جهت حذف مقررات دست و پاگیر از پای تولیدکنندگان و مردم برای حضور قوی در عرصه اقتصاد کشور تاکید کرد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدامیر سیاح رئیس مرکز مطالعات و بهبود پایش کسب و کار با بیان اینکه سهولت صدور مجوز، پایان کار نیست بلکه آغاز کار است و باید فضا را برای توسعه کسب و کار مردم مهیا کنیم، گفت: امروزه با این وضعیت آرمانی فاصله بسیاری داریم و متاسفانه مقررات ریز و درشت و کشور، دست و پای فعالان اقتصادی را گرفته است.

جهش تولید با مشارکت مردم چگونه؟| میر سامان پیشوایی

رئیس مرکز مطالعات و بهبود پایش کسب و کار در وزارت دارایی اظهارکرد: ممکن است برخی زمان ها به دلیل مشکل اینترنت فرایند دچار اختلال شود که در حال تلاش برای رفع آن هستیم ولی این فرایند قطعا این فرایند بسیار بهتر از حضور افراد برای انجام این فعالیت است.

وی در گفت وگو با رادیو اقتصاد گفت: در حوزه مجوزات هنوز برخی دستگاهها چرخه کاملی ندارند، ولی وقتی کسی مجوز میگیرد باید بتواند سرمایه گذاری و صادرات و استخدام و خرید و فروش عادی داشته باشد. باید مقررات دست و پاگیری که سرمایه گذاران ما را فراری می دهد را از پیش روی مردم برداریم.

وی افزود: سال گذشته این مقررات دست و پاگیر را مطالعه و بررسی کردیم و امیدواریم که امسال با قدرت تا حد ممکن این مسایل را حل کنیم.

سیاح یادآورشد: این فرایند، یک فرایند دائمی است. هیچ وقت اصطکاک به صفر نمی رسد ولی می توان حجم آن را کم کرد ولی قول می دهیم همه تلاش خود را برای کاهش این سطح اصطکاک انجام دهیم.

رئیس مرکز مطالعات و بهبود پایش کسب و کار در وزارت دارایی اظهارکرد: تسهیل صدور مجوزها، اولین گام برای حضور مردم گسترده مردم در اقتصاد است ولی مقررات زدایی دست و پاگیر و هدایت حمایت ها به سمت درست و پرهیز از وام دهیهای بی دلیل و بی حاصل که در بسیاری از موارد مسیر سرمایه گذاران را منحرف کرده است، نقش مهمی در حل مشکلات اساسی دارد.

وی گفت: فعال اقتصادی از حکومت رانت مالی و وام رانتی نمی خواهد بلکه ثبات اقتصادی می خواهد. متاسفانه چیزی که سرمایه گذاران ما نمی توانند آن را دور بزنند، تحریم داخلی است.

وی افزود: سال گذشته آیین نامه ماده 24 و 30 در سال گذشته تثبیت و اجرا شد. یکی از وزارت خانه ها چندی پیش بیان کرد که تعرفه صادرات خرما افزایش می یابد که جلوی این مسایل گرفته شد.

سیاح یادآورشد: تلاش می کنیم که دولتی ها اجازه ندهند صادر کنندگان را با تصمیمات خاص خود غافلگیر کنند.