یک‌شنبه 10 فروردین 1404

ممنوعیت تردد از مرزن آباد به تهران

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ممنوعیت تردد از مرزن آباد به تهران

رئیس پلیس راه راهور فراجا از یک طرفه شدن مسیر تهران به مرزن آباد به دلیل ترافیک سنگین خبرداد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از یک طرفه شدن مسیر تهران به مرزن آباد به دلیل ترافیک سنگین خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به ترافیک سنگینی که در محورهای مواصلاتی سراسر کشور به ویژه در استان‌های شمالی مشاهده می‌شود، وضعیت ترافیکی در محور هراز و چالوس به ویژه در مسیرهای جنوب به شمال (تهران به سمت شمال) بسیار سنگین است.

در حال حاضر، بار ترافیکی در محور هراز و چالوس، به سمت شمال بیشتر از مسیرهای دیگر گزارش شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: به منظور تسهیل در جریان ترافیکی و جلوگیری از ازدحام بیش از حد، از ساعت 10 صبح، تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزبان به سمت تهران ممنوع خواهد شد.

همچنین، از ساعت 12 ظهر، مسیر تهران به مرزن‌آباد یا چالوس به صورت یک‌طرفه خواهد شد تا حجم ترافیک کاهش یابد.

سرهنگ کرمی اسد ادامه داد: از تمامی عزیزانی که قصد سفر به استان‌های شمالی یا بازگشت از این مناطق را دارند، تقاضا داریم محور چالوس را برای سفر انتخاب کنند.

رئیس پلیس راه تاکید کرد: در صورتی که مسافران بخواهند از محورهای هراز و چالوس برای رفت یا بازگشت از سفر استفاده کنند، باید آمادگی لازم را برای تحمل ترافیک سنگین و زمان‌های طولانی توقف در ترافیک داشته باشند.