منچستریونایتد صفر - ولورهمپتون یک / اولین شکست شیاطین سرخ با مربیگری رنگنیک
هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس با برگزاری دیدار تیمهای منچستریونایتد و ولورهمپتون به پایان رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان- در آخرین بازی از هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس، امروز (دوشنبه) از ساعت 21 منچستریونایتد در ورزشگاه اولدترافورد میزبان ولورهمپتون بود که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود تیم مهمان به پایان رسید.
در این بازی ژوائو موتینیو در دقیقه 82 تک گل بازی را وارد دروازه شیاطین سرخ کرد تا اولین شکست یونایتدها با مربیگری رنگنیک رقم بخورد.
با این نتیجه ولوز از 19 بازی، 28 امتیازی شد و به رتبه هشتم صعود کرد. منچستریونایتد هم با 31 امتیاز از همین تعداد بازی در رتبه هفتم باقی ماند. در پایان هفته بیست ویکم تیمهای منچسترسیتی، چلسی و لیورپول به ترتیب در رتبههای اول تا سوم جدول رده بندی جای گرفتند.
بیشتر بخوانید