منچستر یونایتد
منچستر یونایتد
مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا پنجشنبه شب با برگزاری 8 مسابقه ادامه یافت در یکی از مهمترین مسابقات منچستر یونایتد میزبان رئال بتیس اسپانیا بود که این دیدار با برتری پر گل شیاطین سرخ به پایان رسید.
تیم فوتبال منچستریونایتد موفق شد به پیروزی قاطع در لیگ اروپا برسد.
منچستر یونایتد در دیدار مقابل رئال بتیس پیروزی پرگلی را بدست آورد.
دیدارهای دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا با پیروزی خانگی شیاطین سرخ، بانوی پیر و پرافتخارترین تیم این رقابتها پایان یافت.
برونو فرناندز در بازی با رئال بتیس مرتکب خطایی شد که یک بار دیگر صلاحیت او برای بستن بازوبند کاپیتانی را زیر سوال برد.
دیدارهای دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا با پیروزی خانگی شیاطین سرخ، بانوی پیر و پرافتخارترین تیم این رقابتها پایان یافت.
مارکوس رشفورد در حالتی عجیب، خیلی زود توانست گل اول منچستر را وارد دروازه بتیس کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، امشب منچستریونایتد در بازی رفت یک هشتم نهایی لیگ اروپا میزبان رئال بتیس است. شیاطین سرخ پس از شکست 7-0 از لیورپول در شرایط روحی بسیار بدی قرار دارند و باید برابر هوادارانشان جبران کنند. حریف مربی نامآشنایی دارد. مانوئل پیگرینی شیلیایی که به او مهندس میگویند، مربی رئال بتیس است و پیش از این با ویارئال، منچسترسیتی و وستهم سابقه رویارویی برابر شیاطین سرخ را...
ریو فردیناند به کیلیان امباپه توصیه کرد منچستریونایتد را به عنوان تیم بعدی خود انتخاب کند. او همچنین خطاب به شیاطین سرخ گفت که امباپه نسبت به هری کین گزینه به مراتب بهتری است.
مانوئل پیگرینی ملقب به مهندس، امشب به عنوان مربی بتیس به ورزشگاه اولدترافورد بر می گردد، جایی که از آن یک خاطره بسیار خوب دارد.
مارکوس رشفورد، ستاره منچستریونایتد، در کنفرانس خبری بازی با رئال بتیس از سوال خبرنگاران که معتقد بودند یونایتدها مقابل لیورپول بازی را رها کردند عصبانی شد و این ادعا را بیاساس خواند.
اریک تنهاخ، سرمربی منچستریونایتد، در آستانه دیدار با بتیس در لیگ اروپا میگوید تیمش درسهای لازم را از شکست مقابل لیورپول گرفته و حالا نگاهش رو به آینده است.
با وجود انتقادهای شدید از برونو فرناندز، ستاره پرتغالی منچسترسیتی، بعد از شکست تاریخی مقابل لیورپول اریک تنهاخ از او حمایت کرده و برونو همچنان کاپیتان دوم شیاطین سرخ خواهد بود.
آرسنال به راحتی تسلیم نمی شود، منچستر یونایتد سلاخی شد و سیتی به دنبال راهی برای رسیدن به صدر!
جیمی کاراگر، ستاره سابق لیورپول، همچنان حاضر نیست از کری خواندن برای طرفداران منچستریونایتد دست بردارد.