یک‌شنبه 23 آذر 1404

مهاجرانی: کدام عقل سلیم حکم می‌کند نفتی که متعلق به آیندگان است را بسوزانیم؟/ تنها پزشکیان توانست بانک آینده را منحل کند + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

سخنگوی دولت: ما از چاه‌های نفت و گاز در هر روز 8 میلیون بشکه استحصال میکنیم. ما از 80 میلیارد دلار درآمد در سال صحبت می‌کنیم و در دولت اصلاحات بنا شد که قیمت همه حامل‌های انرژی سال به سال بالا برود. مجلس وقت قانونی تصویب کرد که قیمت حامل‌های انرژی ثابت بماند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سخنگوی دولت در مراسم روز دانشجو دانشگاه یزد گفت: ما از چاه‌های نفت و گاز در هر روز 8 میلیون بشکه استحصال میکنیم. ما از 80 میلیارد دلار درآمد در سال صحبت می‌کنیم و در دولت اصلاحات بنا شد که قیمت همه حامل‌های انرژی سال به سال بالا برود. مجلس وقت قانونی تصویب کرد که قیمت حامل‌های انرژی ثابت بماند همچنین این قانون باعث شد که واژه‌ای ساخته شود به نام ناترازی. کدام عقل سلیم حکم میکند که نفتی که متعلق به آیندگان است را بسوزانیم؟