پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

آموزشی خبرگزاری مهر

آموزشی خبرگزاری مهر

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: سامانه مطالعه در ایران برای شناساندن و معرفی دانشگاه‌های کشور ایران اواخر اردیبهشت راه اندازی خواهد شد.

معاون دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از بررسی طرح «کنکور الکترونیکی» در جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) با حضور رئیس جمهور خبر داد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس این دانشگاه را پیشتاز در امر واگذاری مسکن به دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: ساخت مسکن ویژه دانشگاهیان، سبب ایجاد امید در آنان و کاهش میزان مهاجرت نخبگان و اساتید می شود.

انتخاب رشته داوطلبان پذیرفته شده در آزمون دکتری تخصصی سال 1402 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد و تا روز چهارشنبه 6 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

سخنگوی وزارت علوم از اختصاص کارت اعتباری گرنت ویژه اساتید جدید الاستخدام خبر داد و گفت: این گرنت برای فعالیت های پژوهشی به اساتید مذکور اختصاص می یابد.

قم - مرجع تقلید شیعیان گفت: در حال حاضر با همکاری گروهی در حال تنظیم مطالبی هستیم تا تفسیر 28 جلدی نمونه به روزتر شود و امسال چند جلد به مجموعه تفسیر نمونه افزوده خواهد شد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم آمادگی دارد از ظرفیت واحد های جهاد دانشگاهی برای فرصت های مطالعاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان استفاده کند.

چهارمین دوره مسابقات مجازی و دانشجویی کتابخوانی هشت بهشت با کتاب «ناقوس‌ها به صدا درمی‌آیند» نوشته «ابراهیم حسن بیگی» کلید خورد.

قم - آئین رونمایی از نسخه سوم نرم‌افزار مجموعه آثار آیت الله مکارم شیرازی در حضور این مرجع تقلید در قم برگزار شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نخبگان باید مشارکت حداکثری در نگاشت اسناد داشته باشند لذا اینگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که اسناد با قدرت بیشتری اجرایی می‌شوند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) گفت: هدف ما در این دانشگاه که به نام اهل بیت (ع) منور است توجه به تربیت و تزکیه (دانشجویان خارجی) در کنار دانش آکادمیک است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کلیه دانشجویان علوم پزشکی متقاضی وام تحصیلی خود را دریافت کردند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست مجتمع آموزش عالی لارستان را منصوب کرد.

وزیر علوم گفت: اعتراض داوطلبان به نتایج کنکور 1400 و 1401 در مراجع ذی صلاح بررسی می‌شود.

قم - مرجع تقلید شیعیان با اشاره به وجود دو فقر اقتصادی و طبیعی گفت: جلوی فقر طبیعی را نمی‌شود گرفت و ننگ نیست اما فقر اقتصادی ننگ است لذا باید به سمتی حرکت کنیم که فقری نباشد.

رئیس دانشگاه تهران با تشریح جزئیات طرح‌های مسکن دانشگاه تهران، گفت: مسکن بازنشستگان هم احداث می‌شود.