سه‌شنبه 9 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری مهر

اجتماعی خبرگزاری مهر

شهردار پایتخت بر گسترش ارتباطات میان شهرهای دو کشور ایران و چین، جهت توسعه، آبادانی و ارتقای خدمت‌گزاری به شهروندان تاکید کرد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق خبر داد و گفت: این متهمان علاقه خاصی به سرقت ساعت‌های عتیقه و گرانقیمت داشتند.

طرح گزینش اعضای واکنش سریع بانوان توانای جمعیت هلال‌احمر استان تهران آغاز شد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از برگزاری تورهای یک‌روزه با حال خوب، همراه با برنامه‌های فرهنگی، تاریخی برای 14 هزار دانشجو خبر داد.

مشهد - دادستان کل کشور حمایت‌های حقوقی و قضایی از کسب و کارهای پایدار را از وظایف خود برشمرد و گفت: در این مسیر همکاری با تعزیرات بسیار ضروری است چرا معیشت و سفر مردم، خط قرمز هر دوی ما است.

تور گردشگری خانوادگی خودروهای دودیفرانسیل و موتورسیکلت‌های گردشگری از امروز در مسیر تهران تا کویر زیبای مرنجاب آغاز شد.

سمنان - سرپرست اداره انجمن اولیا و مربیان استان سمنان گفت: امسال برای نخستین بار انتخابات الکترونیکی انجمن اولیا و مربیان مدارس استان برگزار می‌شود.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش سقف پذیرش هزینه‌های درمانی بدون نیاز به ارسال فیزیکی اسناد از 25 میلیون ریال به 50 میلیون ریال خبر داد.

با پیگیری سازمان مدیریت بحران کشور و همراهی و اقدام مناسب وزارت علوم تحقیقات و فناوری واحد درسی آمادگی در برابر حوادث و سوانح برای دانشجویان طراحی و ابلاغ شد.

سمنان - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع حادثه رانندگی در محور شاهرود به دامغان خبر داد و با ابراز تأسف از این حادثه، اعلام کرد که یک عابر پیاده در این سانحه جان خود را از دست داد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ضرورت توجه جدی به حل مشکلات مسکن جامعه ایثارگری تأکید کرد.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، تعداد 98 هزار و 898 نفر در آزمون ورودی کارآموزی وکالت کانون وکلای دادگستری در سال 1404 ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس و اعضای مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به همراه هیئت حقوقی از کشور ارمنستان با حضور در کلیسای سرکیس مقدس میزخدمت حقوقی برگزار کردند.

در پی آتش‌سوزی در یک تانکر نفت در حال تعمیر در یک کارخانه کشتی‌سازی در جزیره باتام در جزایر ریائو اندونزی، 10 نفر کشته و 21 نفر دیگر زخمی شدند.

رئیس مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با رئیس انجمن جهانی وکلای ارمنستان و هیئت همراه دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس سازمان ثبت از پدر امیرمحمد خالقی پس از مهلت دو ماهه به قاتل فرزندش با اهدای قرآن کریم تقدیر و تشکر کرد.