شنبه 19 مهر 1404

اجتماعی خبرگزاری مهر

اجتماعی خبرگزاری مهر

رالی تور گردشگری موتورسواری ویژه موتورسیکلت‌های بالای 250 سی سی از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برگزار می‌شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 331 دستگاه کولر گازی قاچاق خبرداد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از 8 میلیارد تومان برآورد کردند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند، پیامی صادر کرد.

سخنگوی شهرداری تهران از ادامه خدمات‌رسانی به خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه خبر داد و گفت: تاکنون 648 میلیارد تومان بابت ودیعه مسکن به آسیب دیدگان پرداخت شده است.

مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بهزیستی استان تهران با اشاره به شعار امسال هفته دولت با عنوان «12 ماه تلاش، 12 روز دفاع» گفت: این شعار نمادی از ایستادگی ملی در برابر سخت‌ترین شرایط است.

شاهرود - آیین تودیع و معارفه دادستان‌های سابق و فعلی شهرستان شاهرود با حضور رئیس کل دادگستری استان سمنان برگزار شد

وزیر آموزش و پرورش از طرح «مسجد، مدرسه دوم» به عنوان طرحی یاد کرد که میان دانش‌آموزان و مسجد ارتباط برقرار می‌کند.

در راستای تکریم و خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال نخست فعالیت دولت چهاردهم، اقدامات گسترده‌ای را در حوزه‌های مختلف انجام داده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: حضور آسیب‌دیدگان جنگ در هتل وقتی مشکل منازلشان رفع شده توجیهی ندارد.

مقامات روز سه شنبه اعلام کردند که در پی بارش شدید باران در 48 ساعت گذشته در چندین بخش از ایالت غربی راجستان هند، حداقل 11 نفر کشته و دو نفر دیگر مفقود شده‌اند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران توضیحاتی درباره طرح جامع حمل و نقل و ترافیک کلان‌شهر تهران ارائه داد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران از کشف و جمع آوری تعدادی گونه جانوری وحشی در جریان عملیات دوره ای نظارت بر مراکز خرید و فروش پرندگان، از جمله بازار پرندگان خلیج فارس خبر داد.

خدمات اورژانس روز سه شنبه اعلام کرد که پس از توفان شدید در رومانی، سه نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی بر خط پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در بزرگراه شهید حجازی خبر داد.

شهرکرد - شینا انصاری در دومین برنامه خود در سفر به شهرکرد با حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی امام جمعه شهرکرد دیدار کرد.

وزارت بهداشت مصر روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حادثه غرق شدن در ساحلی در استان اسکندریه، در شمال غربی قاهره، 6 دانش‌آموز جان باختند و 24 نفر دیگر مصدوم شدند.