شنبه 11 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به دلیل سقوط هواپیمای هندی و فوت تعدادی از مردم این کشور به مردم و دولت هند تسلیت گفت.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: این روز را جشن می‌گیریم تا بگوییم الحمدلله رب العالمین که ما را از متمسکین به ولایت امیرالمؤمنین (ع) قرار دادی و در این شادی، با دل خوش و ایمانی راسخ شرکت می‌کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به صدور قطعنامه علیه ایران گفت: مجلس یک‌سری اقدامات را در حوزه تقابلی طراحی خواهد کرد و از جمله آن محدودسازی فعالیت‌های آژانس در ایران است.

عراقچی وزیر خارجه گفت: ما آماده می‌شویم برای روز یکشنبه که دور بعدی مذاکرات ما و آمریکا خواهد بود. البته در سایه قطعنامه جدیدی که در شورای حکام تصویب شده این جلسه برگزار می‌شود.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در مسقط حضور خواهیم داشت برای دفاع از حقوق ملت ایران، دفاع از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از دستاوردهای هسته‌ای دانشمندان ایرانی.

پزشکیان رئیس جمهور در نشست با فرهیختگان نخبگان و فعالان فرهنگی ایلام گفت: ما نمی‌خواهیم اینگونه کار کنیم. قول می‌دهم خیلی از مشکلات شما را حل خواهیم کرد.

وزیر کشور و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر همکاری مشترک با رویکرد محله محور تاکید کردند.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور گفت: امروز انگلستان، فرانسه و آلمان قطعنامه‌ای علیه ایران به تصویب رساندند، متوجه نمی‌شوم که چطور باید با آنها همراهی کرد که شیطنت نکنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ساخت سومین سایت غنی‌سازی ایران در واکنش به قطعنامه شورای حکام آغاز شده و عملیات تجهیز آن وارد مرحله اجرایی شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران، گفت: این قطعنامه به دلیل نبود اجماع، ارزش حقوقی ندارد و صرفاً ابزار چانه‌زنی سیاسی است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه آیین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی و همایش دفاعی ایندودیفنس 2025 اندونزی، با رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

امیر حیدری در حاشیه آیین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی و همایش دفاعی ایندودیفنس 2025 اندونزی با وزیر دفاع کشور ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قطعنامه جانبدارانه شورای حکام ثابت می‌کند که همکاری‌ها با آژانس هسته‌ای نتیجه‌ای عکس دارد. ایران در برابر این زیاده‌خواهی، اقدامات متقابل مقتدرانه انجام می‌دهد.

ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اولین نکته‌اش همین است که در آن اجماع صورت نگرفته و کشورهایی مثل روسیه، چین و برخی کشورهای آمریکای لاتین که عضو شورای حکام بودند.

کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: اشتباه استراتژیک آنها این است که فکر می‌کنند فشارهای سیاسی می‌تواند باعث شود ایران از مواضع به حق خود عقب نشینی کند.