سیاسی خبرگزاری مهر
سیاسی خبرگزاری مهر
معاون اول رئیس جمهور در پیامی درگذشت خواهر هادی خانیکی، استاد دانشگاه را به او تسلیت گفت.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت وفاق ملی بر توسعه متوازن و پایدار تاکید دارد، گفت: در طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش کشور، توزیع عادلانه امکانات و مشارکت مردم مدنظر قرار گرفته است.
وزیر امور خارجه کشورمان با حضور در محل وزارت امور خارجه پاکستان در اسلامآباد با «محمد اسحاقدار» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.
مسعود پزشکیان در اولین بخش از سفر خود، به منظور بازدید از مقبره اقبال لاهوری، شاعر پارسیگوی و امضای دفتر یادبود وارد مرکز ایالت پنجاب شد.
همزمان با سفر رسمی رئیسجمهور ایران به پاکستان، وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و راه و شهرسازی در دیدار با همتایان پاکستانی خود درباره همکاریهای دوجانبه گفتگو کردند.
وزیر امورخارجه در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز گفت: ما مذاکره میکنیم تا قانعشان کنیم غنیسازی صفر ممکن نیست، تا زمانی که بر «غنیسازی صفر» اصرار داشته باشند، توافقی در کار نخواهد بود.
مراسم رونمایی از طرح آمایش سرزمینی ورزش کشور با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان و تعدادی از روسای فدراسیون ها در محل این وزارتخانه برگزار شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس از جمعآوری امضا برای استیضاح وزیر نیرو خبر داد و اعلام کرد که متقاضیان احتمالاً فردا این طرح را به هیئت رئیسه مجلس ارائه خواهند کرد.
رئیس جمهور در لاهور گفت: اگر مسلمانان جهان متحد باشند، رژیم صهیونیستی دیگر قادر نخواهد بود ملتهای مستقل را بهطور جداگانه هدف قرار دهد. باید بلوک متحد برای تأمین نیازهای امت اسلامی بسازیم.
رئیس جمهور در ادامه برنامههای روز نخست سفر رسمی خود به جمهوری اسلامی پاکستان پس از حضور در مقبره محمد اقبال در شهر لاهور، دقایقی پیش این شهر را به مقصد اسلامآباد، پایتخت این کشور، ترک کرد.
رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر گفت: در حالی منابع مورد نیاز و اعتبارات تملکی وزارت نیرو تا به امروز صرفاً 13 درصد تخصیص داده شده که این تخصیص باید 40 درصد باشد.
رئیس جمهور در سفر به پاکستان ضمن ورود به لاهور و حضور در مقبره شاعر پارسیگوی اقبال لاهوری ضمن زیارت به بارگاه این شاعر ادای احترام کرد.
طی حکمی سردار اخوان معاون اسبق بهداری نزسا به عنوان معاون هماهنگکننده نیروی زمینی سپاه منصوب شد.
وزیر امور خارجه گفت: ایران و ژاپن باید رهبری یک جنبش جهانی برای نابودی کامل تمام سلاحهای کشتار جمعی اتمی، شیمیایی و بیولوژیکی را بر عهده بگیرند.
در پی جنایات صهیونیستها در غزه، 31 تشکل دانشجویی در نامهای خطاب به رئیس جمهور خواستار برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اقدامات هماهنگ شدند.