سه‌شنبه 28 بهمن 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوعیت خدمات مهم نیست بلکه هر خدماتی که باشد، ایرانیان خارج از کشور باید بتوانند به پنجره خدمات واحد کشور دسترسی داشته باشند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها همه فشنگ‌هایی را که در خشاب مکانیسم ماشه داشتند، شلیک کرده‌اند و این خشاب خالی است.

مجمع نمایندگان شهرستان‌های استان تهران در مجلس شورای اسلامی تشکیل و شاهرخ رامین به عنوان رئیس این مجمع انتخاب شد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما محکوم به احیای دریاچه ارومیه هستیم، چرا که مطالبه ملی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نسبت به استراد لایحه مقابله با نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی از سوی دولت انتقاد کرد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام باید پاسخ دهد که به چه علت با طرح ساماندهی نیروهای شرکتی مخالفت می‌کند.

مشاور سیاسی رئیس‌جمهور گفت: رئیس جمهور به دعوت نخست وزیر پاکستانی خود شنبه 11 مرداد به این کشور سفر می‌کند.

اجتماع بزرگ گرامیداشت 110 شهید زن و کودک دفاع مقدس با عنوان «لشکر فرشتگان ایران» در مصلی تهران برگزار شد.

نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار اعطای نشان‌های مهر و شجاعت به مجری شبکه خبر و ناظر پخش، به جهت ایستادگی آنان در حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ جهانی دیدار کرد.

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت گفت: ستون اصلی وفاق، همدلی با مردم و نخبگان است و دولت چهاردهم نشان داده که نسبت به دغدغه و نگرانی‌های جامعه حساسیت دارد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: دولت، نامه استرداد لایحه مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی را به مجلس ارائه کرده است.

معاون اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس در نشست رسانه‌ها و مراکز پژوهشی سازمان همکاری‌های اقتصادی شانگهای تاکید کرد: بحران نظامی اخیر نقطه کانونی استراتژی کلان برای تغییر در نظم منطقه‌ای بود.

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: ملت ایران و جبهه مقاومت در منطقه، باید پشت سر رهبر انقلاب حرکت کنند و با تبعیت از فرامین ایشان، عزت، استقلال و امنیت را برای خود به ارمغان آورند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در دیدار با خانواده شهدا گفت: شهادت هنر مردان خداست؛ شهدا چراغ راه هدایت و معامله‌کنندگان خشنود با پروردگارند.

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای تاکید کردند: کشورهای مسلمان باید با ابتکار عمل و قطع شریان‌های اقتصادی و انرژی رژیم صهیونیستی، منجر به شکستن محاصره غیر انسانی غذایی غزه شوند.