پنج‌شنبه 30 بهمن 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

دکتر حسین نجفی استاد دانشگاه و دانش آموخته جامعه شناسی سیاسی تشریح می کند.

دکتر منصور براتی کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تشریح می کند..

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکیدبر اهمیت محوری وحدت ملی گفت: انسجام ملی فرصتی است که نباید از دست برود و همه جریان‌های سیاسی باید با بلوغ فکری خود از پرداختن به درگیری‌های کوچک داخلی پرهیز کنند.

محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: 80 پهپاد صهیونیست‌ها را زدیم و لاشه 32 پهپادشان در اختیار ایران است.

وزیر امور خارجه در جلسه امروز دولت گزارشی از حضور در اجلاس بریکس، سفر به عربستان و دیدارهایی که در حاشیه اجلاس بریکس با سران کشورهای مختلف داشت، ارائه کرد.

نیازمند مجموعه‌ای از تحرکات راهبردی، ساختاری و محتوایی برای ساختن روایتی که هم در داخل کشور معنا داشته باشد و هم در عرصه بین‌الملل شنیده شود، هستیم.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید با رفع کاستی‌ها، راهبرد جایگاه برتر جهانی در فناوری‌ها را پیگیری کنیم تا مصونیت خوبی در این زمینه پیدا کنیم.

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صهیونیست‌ها 6 نقطه از جلسه شورای امنیت کشور را بمباران کردند اما هیچ آسیبی به اعضا وارد نشد چون جلسه را حساب‌شده برگزار کردیم.

در تابستان 1359، پایگاه سوم شکاری همدان قرار بود به قلب توطئه‌ای علیه انقلاب نوپای ایران تبدیل شود.

رییس جمهور گفت: فعالان عرصه سلامت، به‌ویژه پرستاران عزیز و دلسوز همچون دوران شیوع کرونا، عرصه خدمت را رها نکرده و برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات نظام پزشکی و سلامت کشور افزودند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دشمنان امنیت ملی را اصلاح خواهیم کرد.

تصاویری جدید از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به میدان قدس در تجریش از زاویه دفتر کار دکتر محمداسماعیل اکبری فوق تخصص جراحی غدد سرطان، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در این فیلم ببینید.

در دیدار فرمانده کل فراجا با سرلشکر موسوی نقش راهبردی فراجا در کمک به تأمین امنیت ملی در جنگ 12 روزه و مبارزه با جاسوسان و مزدوران رژیم صهیونی بررسی شد.

مشاور رهبر معظم انقلاب در شبکه ایکس نوشت: - ترامپ - و هر کسی اگر جرأت کند و در غرب آسیا اقدامی علیه ایران و جبهه مقاومت انجام دهد، چیزی از حضور و نفوذ آمریکا در منطقه باقی نخواهد ماند.

جلسه مشترک جمعی از اعضای مجمع نمایندگان استان تهران با اعضای اتاق اصناف تهران، به منظور بررسی مسائل و چالش‌های پیش‌آمده در دوران دفاع 12 روزه و همچنین دوره پس از آن برگزار شد.

گروه هکری «حنظله» اعلام کرد: حذف کانال بیست‌ویکم تلگرام ما نشانه «همکاری مستند و مکرر مدیران تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی صهیونیستی» است.