شنبه 2 اسفند 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

مدنی زاده وزیر اقتصاد گفت: وزارت اقتصاد معطل نتیجه مذاکره نمی‌ماند و برای شرایط خاص فعلی آماده است. کار و اصلاحات از امروز آغاز می‌شود.

جامعه اسلامی مهندسین عنوان کرد: ملت ایران و مقاومت اسلامی، امروز در موقعیتی قرار دارند که نه تنها از خود دفاع می‌کنند، بلکه توانایی تنبیه متجاوزان را در هر زمان و مکان دارا هستند.

نماینده مردم لاهیجان در مجلس گفت: دشمن زبون و رو به زوال صهیونیستی جنگی را آغاز و به ایران اسلامی تحمیل کرده که پایانش به دست رزمندگان ما رقم خواهد خورد.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: همه کشورهایی که به نوعی از رژیم صهیونیستی حمایت کردند و یا درصدد توجیه این جنایت برآمدند بعنوان شریک‌جرم این تجاوز هستند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: باید خائنین وطن به سرعت و در ملأ عام مجازات شوند.

نماینده مردم بافت در مجلس گفت: اسرائیل و آمریکا باید از تاریخ درس عبرت بگیرند و بدانند که انقلاب ما با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد از بین نخواهد رفت.

نماینده مردم مشهد در مجلس، خواستار راه‌اندازی گشت‌های بسیج در شهرها و روستاها شد تا عوامل نفوذی دشمن شناسایی و به اشد مجازات برسند.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس گفت: دنیا بداند ملت ایران از کوچک تا بزرگ به فرمان ولی امر، آتشی خواهد افکند که دشمنان در دوزخ آن بسوزند.

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: ملت بزرگ ایران با انسجام و وحدت بیشتر در کنار سپاه پاسداران مقتدر و ارتش قهرمان تا نابودی کامل اسرائیل محکم خواهند ایستاد.

نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه ما امروز در برابر آمریکا و استکبار غرب ایستاده‌ایم، گفت: اسرائیل از لحاظ توانمندی نظامی و اطلاعاتی همان اسرائیل 7 اکتبر است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز شاهد وحدت و پیوند مقتدرانه میان امام و امت هستیم و مردم پشت ولی فقیه خود ایستاده‌اند.

سید علی مدنی‌زاده با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به عنوان وزیر اقتصاد انتخاب شد.

خرم‌آباد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان از بازداشت و دستگیری برخی عوامل مرتبط با اقدامات رژیم صهیونیستی در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد خبر داد.

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، نقطه نظرات خود را درباره صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی اقتصاد مطرح کردند.

طرح تقویت نیروهای مسلح در مقابله همه‌جانبه با جنایات و تجاوزهای رژیم صهیونیستی در جلسه علنی امروز مجلس، اعلام وصول شد.

هنگام ثبت تصاویر با تلفن همراه، برخی از اطلاعت مانند موقعیت مکانی و زمانی در داده های تصویر ثبت می‌شود و دشمن می‌تواند این اطلاعات را استخراج کند.