سه‌شنبه 23 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

فراخوان ویژه برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سوگ چهلمین روز شهادت امام حسین (ع) با عنوان «سوگواره زائرین و جاماندگان اربعین حسینی» منتشر شد.

اولین همایش ملی زبان تزئین در طراحی مد و لباس با همکاری و حمایت‌های انجمن طراحان و دوزندگان رودوزی‌ها و آرایه های تزئینی مد و لباس کشور برگزار می‌شود.

مشاور اجرایی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: در آینده‌ای نزدیک به سمت جدول سایز بومی ایرانیان خواهیم رفت.

کتاب «لطفا ساکت، اون مک فی!» نوشته ترودی لودویگ توسط کتاب‌های زرافه روانه بازار نشر شد.

در ششمین جلسه از فصل سوم قرار سه‌شنبه‌های انتشارات شهید کاظمی کتاب «آخرین نخست وزیر» عصر امروز سه‌شنبه 8 شهریور بررسی می‌شود.

برنامه رادیویی سوفیا به بهانه درگذشت امیرهوشنگ ابتهاج امشب سه‌شنبه ساعت 22 به بررسی رابطه میان فلسفه و ادبیات با نگاهی به شعر سایه اختصاص دارد.

مجموعه داستان کوتاه «به وقت بی وقتی» با همکاری مشترک گروهی از نویسندگان توسط انتشارات نسک به چاپ رسید.

کتاب «شریان مکران» نوشته مهدی قزلی توسط نشر جام جم به چاپ سوم رسید.

محسن حسینی، نویسنده، مترجم، کارگردان و بازیگر تئاتر، از ترجمه مجموعه‌ای از متون تخصصی پرفرمنس با همکاری نشر افکار خبر داد.

سیدعلی کاشفی خوانساری در نقد رمان «سفر پرماجرا» گفت: این کتاب، به خوبی توانسته به قشر نوجوان بفهماند، یک نقطه منفی یا نقطه ضعف در زندگی نباید مانع پیشرفت و تعامل او با دنیا شود.

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران برای همکاری‌های مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

مجموعه‌داستان «کاش بوی سگ‌مُرده می‌داد» نوشته دلارام دلنواز توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شد.

کتاب «دلنواز: آثاری از غلامحسین بیگجه‌خانی برای ساز قانون» تنظیم، تدوین و اجرای پریچهر خواجه توسط انتشارات ماهور منتشر شد.

رئیس بنیاد سعدی از تألیف و چاپ کتاب‌های ویژه آموزش زبان فارسی با نام‌های «طوطی» و «شیراز» برای مدارس هند و لبنان خبر داد.

در قالب یک همکاری مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و حوزه هنری کودک و نوجوان، خانواده‌ها با سواد بازی‌های دیجیتال در سینماهای حوزه هنری آشنا می‌شوند.

یک شاعر گفت: شنیدن فقط به بررسی کلی، ارائه پیشنهاد و در نهایت تحلیل شعر منجر می‌شود و از این مرحله فراتر نمی‌رود. بنابراین در شنیدن شعر از نظر زیبایی شناسی موضوع التذاذ حتماً نقش دارد.