دوشنبه 6 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

توضیحات فائضه غفارحدادی نویسنده کتاب خط مقدم درباره زندگانی شهید تهرانی مقدم و ماجرای موشک گرفتن ایران از کشورهای لیبی و کره شمالی را مشاهده می کنید.

زبان غالب بر همه زیست‌های مومنانه و تجربه‌های زیسته مؤمنان زبان زندگیست. مراد از زبان زندگی زبان زنده است. زبان گرم تجربه زیسته انسان مؤمن است. این زبان زندگی بر زبان استدلال غالب و چیره است.

غرفه کشور قطر در روز اول نمایشگاه کتاب به عنوان میهمان ویژه افتتاح شد و این‌کشور با 5 ناشر در سی‌وسومین نمایشگاه کتاب حضور دارد.

فیلمی از اشک های کارشناس سواد رسانه ای یک برنامه زنده تلویزیونی بخاطر اتفاقات مراسم تشییع "ابوعاقله" خبرنگار الجزیره در فلسطین اشغالی را مشاهده می کنید.

15 شوال سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) در غزوه احد است. درباره آن حضرت در عصر جدید چند کتاب مفید منتشر شده است.

وزیر ارشاد در برنامه تلویزیونی «صف اول» گفت: درحال حمایت از 4 مرکز تولیدی کاغذ هستیم و چشم‌اندازمان این است که تا سال 1402 همه مشکلات خودمان را رفع کنیم و به سطح صادرات برسیم.

«سرای دانش بنیان و فناوری‌های فرهنگی» در چهارمین روز از نمایشگاه کتاب آغاز به کار کرد. در این روز برخی از مقامات کشوری برای بازدید از نمایشگاه به مصلی آمدند و نشست‌های مهمی نیز برگزار شد.

علی بهادری جهرمی در دیدار از سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران گفت: بخش مجازی نمایشگاه کتاب در حوزه توسعه عدالت فرهنگی و دسترسی آحاد مردم به کتاب موثر است.

قائم مقام سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: فروش بخش فیزیکی نمایشگاه کتاب تا پایان روز سوم بیش از 254 میلیارد ریال کتاب بوده است.

سامانه کدومو وابسته به موسسه تبیان در سی‌وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تور گردشگری برگزار می‌کند.

مسئول ناشران لبنانی در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: 34 ناشر لبنانی در دو بخش حضوری و مجازی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.

مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت در سی‌وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: تقریبا بعد از چهل سال در زمینه ادبیات جنگ کاری صورت نگرفته است.

سعید شکرنیا طراح پوستر یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر تعیین شد.

مراسم رونمایی از «راهنمای طبقه‌بندی و چیدمان کتاب کودک و نوجوان»، در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

مشهد سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت:63 ناشر از خراسان رضوی در قسمت حضوری سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ثبت نام کرده‌اند.

کتاب «تاپ تاپِ خمیر من کو؟ تشتِ پنیر من کو؟» نوشته طاهره ایبد توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شد.