چهارشنبه 8 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

به مناسبت سالروز تولد حاج احمد متوسلیان در این فیلم گزیده ای از زندگینامه او را مشاهده می کنید.

در اولین جلسه کمیته حمل و نقل و ترافیک «سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» نهادهای شهری برای برپایی این نمایشگاه اعلام آمادگی کردند.

در دومین قسمت از ویژه برنامه تلویزیونی «سوره؛ فصل نهج‌البلاغه» مجید معارف استاد دانشگاه تهران درباره اهمیت نهج البلاغه در تاریخ و اینکه از چه زمانی مورد توجه قرار گرفت سخن گفت.

تازه ترین کتاب رضا داوری اردکانی با عنوان «آزادی، قانون و سازمان» توسط انتشارات پگاه روزگار نو روانه بازار نشر شد.

دزفول - فرماندار ویژه دزفول گفت: به نمایش درآوردن ظرفیت‌های دزفول در همه حوزه‌ها محور اصلی ویژه برنامه‌های گرامیداشت «4 خرداد» روز دزفول خواهد بود.

مجموعه «کتاب آوا» شامل کتاب های شنیداری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و به تازگی «جزیره بی تربیت ها» با پنج نمایشنامه در قالب لوح فشرده منتشر شده است.

رشت - کتاب «فضاهای زیرسطحی؛ تجارب، مبانی و مکان‌یابی» به قلم «مهران علی‌الحسابی»، «محمد انام پور» و «حسام ریاحی» منتشر و وارد بازار کتاب شد.

ویژگی‌های خاص شهید باکری او را متناسب با نقد جامعه و مسئولان امروز می‌سازد. چقدر امروزه جای چنین شخصیت‌هایی در اداره نظام خالی می‌نماید؛ بله ما مهدی نیستیم و به مهدی‌ها نیاز داریم.

نویسنده کتاب «پیش به سوی حیات طیبه» می گوید هدف و رسالت این کتاب موضوع مهم جامعه سازی اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب است و تمرکز نگارش آن بر روی سخنان رهبری است.

در ایام نوروز در کتابخانه های تهران 12 هزار و 460 نسخه کتاب به امانت داده شده و بالغ بر 3 هزار و 75 نسخه کتاب توسط کتابداران کتابخانه های عمومی به ثبت رسیده است.

نخستین عصرانه از سلسله «عصرانه های علوم انسانی» با بررسی اندیشه‌های یک پژوهشگر برتر اخلاق کاربردی در محل مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد.

یک پژوهشگر فرهنگی معتقد است آنچه ساختار فرهنگی را در وضعیت نامطلوب فعلی قرار داده، مسئله کلانی با عنوان فاصله بین فرهنگ و امر مدنی یا همان فاصله میان فرهنگ و جامعه است.

مدیر هنرهای تجسمی و امور موزه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: در ایام ماه مبارک رمضان سه مرکز منتخب از ساعت 18 تا 1 نیمه‌شب امکان بازدید دارند.

کتاب «حیدر» نوشته آزاده اسکندری برای بیست و هفتمین بار توسط انتشارات کتابستان منتشر شد.

مگر می‌شود فرهنگ این کشور را تنها با دو سطر اینجا در فیسبوک و سه سطر آنجا در توئیتر و تلگرام ارتقا داد؟

ستاد برگزاری «سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» اطلاعیه‌ای ویژه ناشران شرکت‌کننده در بخش فیزیکی و مجازی این دوره از نمایشگاه منتشر کرد.