جمعه 10 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

انقلاب اسلامی ایران یک رستاخیز فرهنگی بود که کاخ استبداد و بی هویتی فرهنگی را به لرزه انداخت و بنایی ارزشمند بر مدار هویت ایرانی اسلامی را برپا کرد.

نکته‌ای که «دسته دختران» به سمت کلیشه فیلم‌های فمنیستی هدایت می‌کند، این است که بر حسب اتفاق سه زن از این پنج کاراکتر فیلم از خانواده خود بریده و به جبهه آمده‌اند.

زنده یاد سعید تشکری درباره سه داستان وسنی، رفیق و زندگی شهید تدین خود معتقد بود این کتاب ها قصه شفاهی هستند که به شکل رمان نوشته شده اند.

بین بازجو و زندانی یک نبرد میان آی‌کیوها در جریان است. برخی از بازجوهای ساواک از جمله کمالی باهوش نبودند. هنگام بازداشت من (بهمن بازرگانی) غرضی را میان بازداشتی‌ها دیدم و هشیارش کردم.

مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با صدور نامه‌ای خطاب به کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» از تلاش‌های او برای ارائه تصویری هنرمندانه از زندگی سرداران شهید مهدی و حمید باکری قدردانی کرد.

عملیات محرم در روز تاسوعا انجام شد. نماز صبح عملیات شروع شد. کار گره خورد. بچه‌ها نتوانستند عبور کنند. حدود یک یک ونیم بعدازظهر بود که توانستند شهر عبتین را بگیرند.

«لب‌خوانی رویاهای جهان» نوشته جلیل قیصری شاعر و منتقد معاصر از سوی نشر سولار منتشر شد.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت بزرگداشت چهل‌و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یوم الله بیست و دوم بهمن ماه بیانیه‌ای صادر کرد.

درگذشت سعید تشکری و آغاز مرحله اول پرداخت‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران به ناشران ازجمله مهم‌ترین خبرهای حوزه کتاب و نشر در این‌هفته بودند.

از دور اصغر را دید. مثل شیری که می‌غرد، جلو می‌آمد، توی بی سیم صدا زد: همت، همت... همت، همت... صدای اصغر از توی بی‌سیم بلند شد: چنگیزی منم! بگو دقیقاً کدوم سمت هستی؟ چنگیزی جواب داد....

ندای الله اکبر توسط شهید حاج قاسم سلیمانی در شب 22 بهمن در سال 1394 را مشاهده می کنید.

روایت خواهر شهید نانکلی از نحو شهادت برادر خود به دست نیروهای ساواک در دوران ستمشاهی را مشاهده می کنید.

گروه‌های تفحص شهدا موفق شدند پیکرهای مطهر دو شهید دروان دفاع مقدس را در تاریخ 20 بهمن 1400 از مناطق فکه و شرق دجله تفحص نمایند.

استام تمام اقتصاد دانشگاه ویرجینیاتک در برنامه زاویه گفت: عربستان با وجود مشکلات داخلی بسیار بیشتر از ما، وضع بهتری نسبت به امروز ایران دارد چرا که تحریم نیست.

جمشیدی گفت: اگر فرهنگ، روح و حقیقت تمدن را تشکیل می‌دهد. بنابراین سبک زندگی نیز متصف به همین صفت است. سبک زندگی را باید ساحت نرم افزاری نظریه پیشرفت در نظر گرفت.

اسماعیلی گفت: نگاه ما به زنان جنسیتی نیست و موظفیم نگاه رئیس جمهور محترم مبتنی بر ایجاد فرصت‌های بیشتر برای بروز استعدادهای جامعه زنان را فراهم آوریم.