سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

مسابقه دو تیم هوادار تهران - پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه شهید دستگردی و بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.

با نظر بیژن مقانلو، قهرمان نوجوانان آسیا و جهان در وزن چهارم برای تیم ملی در رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان به میدان می رود.

رقابت های کشتی آلیش قهرمانی آسیا روزهای 1 تا 3 خردادماه در کشور ازبکستان برگزار می شود و تیم ملی ایران نیز در این دوره از مسابقات با 6 کشتی گیر حضور خواهد داشت.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه لیگ ایران با VAR می‌تواند بیشتر پیشرفت کند، گفت: امیدوارم استقلال به فینال جام حذفی برسد و با ریکاردو ساپینتو قهرمان بشود.

بیست و سومین دوره رنکینگ اسنوکر بانوان 31 اردیبهشت الی 3 خرداد به میزبانی هیات بولینگ و بیلیارد استان گلستان برگزار می گردد.

مهدی طارمی در شب پیروزی 4-2 پورتو مقابل فامالیکائو در چارچوب هفته سی و سوم و ماقبل پایانی لیگ پرتغال، هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند و از «هواسکورد» نمره عالی 9.3 گرفت.

دونده دوی سه هزار متر ایران پس از پایان محرومیت چهارساله اش و کسب مقام قهرمانی در مسابقات جایزه بزرگ تهران گفت: تلاش کردم تا از حیثیت خودم دفاع کنم.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون سوارکاری از برگزاری مسابقات جهانی FEI CHALLENGE و* CSI2 و CSIP از اول خرداد در مجموعه سوارکاری نوروز آباد خبر داد.

باشگاه سپاهان قصد دارد برای فصل آینده هم با ژوزه مورایس در لیگ برتر ایران شرکت کند.

تیم ملی مینی فوتبال ایران به نخستین پیروزی خود در تاریخ حضور در جام جهانی دست پیدا کرد.

مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتو بعد از به ثمر رساندن چهار گل در بازی این تیم مقابل فامالیکائو، گفت: از این بابت بسیار خوشحالم ولی برای آقای گلی باید منتظر بمانیم.

تیم فوتبال پورتو در هفته ماقبل پایانی لیگ پرتغال با چهار گل مهدی طارمی فامالیکائو را در هم کوبید تا شانس قهرمانی خود را بازهم زنده نگه دارد.

در پایان دومین روز از مسابقات کانو اسلالوم قهرمانی زیر 23 سال و جوانان آسیا امیر محمد فتاح پور صاحب نشان برنز شد.

تیم فوتسال پالما در هفته پایانی دور نخست لیگ اسپانیا شکست خورد اما بالاتر از بارسلونا صدرنشین شد و به پلی آف راه یافت.

ایران با همگروهی با تیم های بحرین، کویت، ژاپن، ازبکستان و قزاقستان در گروه مرگ مسابقات انتخابی هندبال المپیک پاریس قرار گرفت.

تیم دوبل نوشاد و نیما عالمیان با غلبه بر تیم قدرتمند آلمان و ثبت نخستین شگفتی مسابقات قهرمانی جهان به جمع 16 تیم برتر صعود کرد.