سه‌شنبه 28 بهمن 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

محل برگزاری بازی‌های تیم ملی فوتسال ایران در تورنمنت برزیل مشخص شد.

آبادان - تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با سه بازیکن غایب به مصاف تیم نساجی مازندران می‌رود.

مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: از صمیم قلب آرزو می‌کنم دراگان اسکوچیچ بعد از زلاتکو دالیچ سرمربی کرواسی بشود.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال در شرایطی امروز صدمین دربی پایتخت را برگزار می‌کنند که قیمت بلیت‌های این بازی در ورزشگاه آزادی به 2 میلیون تومان رسیده است.

قزوین - تاریخ سازی و صعود تیم فوتبال شمس آذر به لیگ برتر فوتبال کشور موجی از شادی و همدلی را در بین مردم و مسئولان استان قزوین ایجاد کرده است.

ناشران یک مجله آلمانی که مصاحبه با مایکل شوماخر که با هوش مصنوعی نوشته شده بود را چاپ کردند، سردبیر را اخراج و از خانواده این راننده مسابقات اتومبیلرانی «فرمول یک» عذرخواهی کردند.

یک نشریه یونانی به احتمال انتقال کاپیتان تیم فوتبال فولاد خوزستان به لیگ این کشور واکنش نشان داد.

در ادامه رقابت‌های لیگ دسته اول فوتسال اسپانیا تیم واین آلبالی با بازیکن ایرانی خود شکست سنگینی خورد و بارسلونا هم مجددا به صدر جدول بازگشت.

مهاجم تیم فوتبال تراکتور به اظهارات سرمربی اسپانیایی این تیم واکنش نشان داد.

در دیدار شب گذشته پورتو مقابل تیم فوتبال پاکوش فریرا در لیگ پرتغال؛ مهدی طارمی گل اول تیمش را به ثمر رساند.

مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتو گفت: داور می‌توانست دو پنالتی دیگر برای ما بگیرد.

مهدی طارمی در شب پیروزی پورتو در لیگ پرتغال گلزنی کرد تا امیدهای این تیم برای کسب عنوان قهرمانی در رقابت با بنفیکا زنده بماند.

کارشناس فوتبال با بیان اینکه باید منتظر یک دربی جذاب از استقلال و پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی باشیم گفت: یک اشتباه باعث خواهد شد تا سرخابی ها دستشان به جام نرسد.

سرمربی تیم فوتسال پالما به اقدام بازیکن ایرانی تیمش برای بازی در جام رمضان واکنش نشان داد و گفت: باشگاه با مسلم اولادقباد بعد از این اتفاق صحبت کرده است.

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با پیش بینی صدمین دربی پایتخت گفت: خیلی از هواداران دوست دارند جام را از دست بدهند و دربی را بگیرند ولی حالا تکلیف مشخص است و برنده بازی قهرمان هم می شود.

در مسابقات جهانی شطرنج مدارس «فیده» که اخیراً در یونان برگزار شد، شطرنج بازان تونسی 12 بار از بازی کردن با شطرنج بازان صهیونیست خودداری کردند.