پنج‌شنبه 30 بهمن 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

تیم کشتی فرنگی ایران با کسب 5 مدال طلا، 2 مدال نقره و 1 مدال برنز و 196 امتیاز با اقتدار عنوان قهرمانی سی و سومین دوره رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا را از آن خود کرد.

تیم فوتبال هال سیتی در حضور بازیکن ایرانی خود برابر تیم میل‌وال به پیروزی رسید.

سازمان خصوصی سازی بیانیه دیگری درباره مسائل مالی باشگاه استقلال منتشر کرد و مدعی شد علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه تا 31 فروردین برای بازگرداندن 5 میلیارد تومان مهلت خواسته است.

اهواز - مسابقه بعدی تیم خلیج‌فارس ماهشهر در استادیوم غدیر اهواز انجام می‌شود.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به مسابقات قهرمانی آسیا در دو رشته آزاد و فرنگی گفت: اولویت فدراسیون کشتی مسابقات المپیک و جهانی است و قهرمانی آسیا در رده بعدی قرار دارد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران پس از کسب عنوان قهرمانی آسیا توسط این تیم گفت: با این که دو کشتی گیر در حد و اندازه های خودشان نبودند اما قهرمانی در قزاقستان ارزشمند بود.

باشگاه ملوان طی نامه‌ای رسمی خواستار حضور بانوان هوادار خود در استادیوم شد.

کشتی گیر وزن 82 کیلوگرم تیم ملی فرنگی ایران بعد از کسب مدال برنز گفت: می دانستم چگونه با کشتی گیر هندی مبارزه کنم.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران که قهرمانی‌اش از مسابقات قهرمانی آسیا را قطعی کرده بود، توسط ملی پوش وزن 97 کیلوگرم به مدال طلا دست پیدا کرد تا پرونده ملی پوشان با طلا بسته شود.

قرارداد همکاری باشگاه فولاد خوزستان با کریستوفر کنت به مدت 2 فصل دیگر تمدید شد.

باشگاه واین آلبالی والدپنیاس به زبان فارسی از حضور سعید احمدعباسی بازیکن ایرانی خود در اردوی تیم ملی خبر داد.

سرمربی تیم والیبال زیر 16 سال ایران از ایجاد تغییراتی در تعداد نفرات این تیم برای حضور در دومین اردوی آماده‌سازی خبر داد و گفت: تا زمان اعزام به مسابقات بازیکن ثابتی در اردو نخواهیم داشت.

سی امین نشست هیات اجرایی کمیته پارالمپیک آسیا (APC) به میزبانی کمیته ملی پارالمپیک ایران برگزار می شود.

باشگاه پرسپولیس درخواست باشگاه چینی برای ITC بازیکن هلندی و سابق خود را رد کرد.

یک ماه پس از انتقاد باشگاه پالما اسپانیا از آسیب دیدگی بازیکن ایرانی خود، سرمربی تیم ملی به این انتقاد واکنش نشان داد و گفت: مسلم اولادقباد با مصدومیت از اسپانیا به ما ملحق شد.

تاج رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص باشگاه استقلال گفت: به خاطر عدم پرداخت به موقع مطالباتش حذف این باشگاه از نظر ما فراهم است.