ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
مهاجم تیم فوتبال استقلال در دیدار با چادرملو از ناحیه چشم دچار آسیبدیدگی شد اما مصدومیت او حاد نیست.
مدیرعامل باشگاه چادرملو گفت: می خواستیم استقلال را ببریم و صدرنشین شویم اما این امر با بدشانسی اتفاق نیفتاد.
تمرین نخست تیم ملی فوتبال ایران در مهرماه با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.
مربی تیم فوتبال چادرملو گفت: متاسفانه ورزشگاه تختی تهران شرایط نامناسبی دارد و فقط به بازیکنان آسیب می زند.
مربی تیم فوتبال استقلال با بیان این که تیمش در دیدار برابر چادرملو موقعیت های زیادی برای گلزنی داشت گفت: بدشانس بودیم که موقعیت هایمان به گل تبدیل نشد.
سرمربی تیم فوتبال چادرملو با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش در دیدار برابر استقلال گفت: بعد از گل تمرکزمان را از دست دادیم و پیروزی را با تساوی عوض کردیم.
رئیس فدراسیون فوتبال خبر از ورود رئیس فیفا به ماجرای عدم صدور روادید برای 9 نفر از اعضای تیم ملی برای حضور در قرعه کشی جام کهانی 2026 داد.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران دو بازیکن از تیم استقلال را به اردوی این تیم برای برگزاری دو بازی تدارکاتی دعوت کرد.
تیم فوتسال گیتی پسند با برتری در هفته یازدهم لیگ برتر به صدرنشینی خود ادامه داد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در پایان دیدار برابر چادرملو حرکت عجیبی را در جایگاه ویژه انجام داد.
گلزن استقلال در دیدار با چادرملو اردکان به دلیل مصدومیت تعویض شد.
تیم فوتبال استقلال که در وضعیتی بحرانی درون زمین و روی نیمکت برابر چادرملو به میدان رفته بود، دیدار هفته ششم خود را هم با تساوی به پایان برد تا اوضاع تیم آبی تهران قرمزتر از همیشه شود.
احمد دنیامالی در پیامی، موفقیت کاروان ورزشکاران کشورمان در مسابقات پارادومیدانی قهرمانی جهان را تبریک گفت.
کاپیتان تیم فوتبال استقلال در حالی مصدوم شد که بین تماشاگران بازی این تیم با چادرملو دوگانگی پیش آمد.
نیمه اول دیدار تیم های فوتبال چادرملو و استقلال در شرایطی با تساوی به پایان رسید که تیم تهرانی تغییراتی زیادی در ترکیب تیمش ایجاد کرده بود.
بیست و یکمین دوره رقابت های لیگ برتر هندبال بانوان در حالی قرعه کشی شد که تیم استقلال تهران حضور خود را در این دیدارها قطعی کرد.