ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: اینفانتینو زحمات زیادی میکشد و او باید به قاره آسیا نگاه ویژهای داشته باشد.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: مقابل ازبکستان 120 دقیقه 10 نفره بازی کردیم و عملکرد بسیار خوبی داشتیم.
رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال در واکنش به این که برخی عنوان کرده اند ممکن است به تیم ملی ایران اجازه حضور در جام جهانی داده نشود گفت: من حضور ایران در جام جهانی را تضمین می کنم.
رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال با حضور در رختکن تیم ملی ایران با بازیکنان و اعضای کادر فنی دیدار و گفتگو کرد.
دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات کافا در مراسم اختتامیه این رقابت ها جایزه گرفت.
کاپیتان تیمملی فوتبال ایران در پایان فینال کافا 2025 عصبانیت خود را با فریادهای مکرر بر سر داوران بازی خالی کرد!
پرهام مقصودلو با برتری برابر نماینده مجارستان در دور پنجم رقابت های شطرنج گرند سوئیس در صدر جدول رده بندی باقی ماند.
با اعلام فدراسیون فوتبال رسیدگی به پرونده ریکاردو آلوز بازیکن فصل گذشته تراکتور و جدید سپاهان متوقف شد.
وزارت ورزش واگذاری باشگاه پرسپولیس به فرد جدید را تکذیب کرد.
کارشناس داوری فوتبال معتقد است که در بازی فینال کافا 2025 داور پنالتی به سود ایران اعلام نکرده است.
تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای حضور در جام جهانی آماده می کند، با شکست یک بر صفر در دیدار فینال تورنمنت کافا برابر ازبکستان، به عنوان نایب قهرمانی مسابقاتی رسید.
تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای حضور در جام جهانی آماده می کند، با شکست در دیدار فینال تورنمنت کافا برابر ازبکستان، به عنوان نایب قهرمانی مسابقاتی رسید که انتقادات بسیاری از آن شده بود.
دو تیم ایران و ازبکستان در دیدار فینال تورنمنت کافا نتوانستند به گلی دست پیدا کنند تا کار به وقت اضافه و احتمالا ضربات پنالتی کشیده شود.
پس از بررسی VAR داور خطای گرفته شده را روی کنعانی زادگان را مردود و پنالتی را لغو کرد.
ملی پوش بوکس ایران با شکست در مبارزه دوم خود از دور رقابت های مسابقات قهرمانی جهان این رشته کنار رفت.
رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال به عنوان مهمان ویژه دیدار ایران و ازبکستان را تماشا کرد اما رئیس فدراسیون ایران در امارات و کنار تیم فوتبال امید بود.