ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به افزایش سقف بودجه نمایندگان ایران در آسیا رای مثبت دادند اما هنوز مصوبهای در این راستا صورت نگرفته است.
تیم فوتبال جوانان ایران تمرین روز شنبه خود را در شرایطی برگزار کرد که سرمربی این تیم وسواس زیادی روی انجام درست تمرینات داشت.
مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ووشو آسیا با حضور صدیقی در ماکائو برگزار شد.
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس در غم از دست دادن مادرش به سوگ نشست.
سفارت عربستان در ایران، روادید اعضای تیم فوتبال پرسپولیس را برای سفر به عربستان صادر کرد.
با برگزاری روز نخست 8 نفر برتر مسابقات جایزه بزرگ آقایان اراک کاپ مشخص شدند
در مراسم استقبال از کاروان پارالمپیک، چهار مدال آور پاراوزنه برداری مدالهای خود را به احترام دو ملی پوش دیگر که موفق به کسب مدال نشده بودند، به گردن نینداختند.
دو بازیکن ملیپوش پرسپولیس که در بازی با امارات در میدان حضور داشتند از تمرین روز جمعه در جمع سرخپوشان حضور پیدا خواهند کرد.
مسابقه بزرگ کشوری مکعب روبیک و اولین دوره لیگ روبیک ایران، 30 شهریور در تهران برگزار میشود.
تیم ملی هندبال نوجوانان ایران با عبور از اردن در یک چهارم نهایی قهرمانی آسیا منتظر نتیجه بازی عربستان - کرهجنوبی ماند.
تیم ملی فوتسال ایران پشت درهای بسته مقابل تایلند تمرین مشترک متفاوتی برگزار کرد.
با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، شکایت باشگاه شمس آذر از استقلال تهران رد شد.
طی حکمی از سوی آرش میراسماعیلی، گرایلی رئیس و یحیایی سنگانی به عنوان عضو هیات رئیسه سازمان لیگ جودو معرفی شدند.
دروازه بان تیم ملی فوتبال گفت: با توجه به چمن خوبی که ورزشگاه یادگار امام (ره) دارد، مردم تبریز لیاقت میزبانی از تیم ملی را دارند.
در میان بازیکنانی که در دوره های مختلف جام جهانی فوتسال توانسته اند در یک بازی بیشترین گل را به ثمر برسانند یک چهره ایرانی هم دیده می شود.
باشگاه الوکره به تعهدات مالی خود در قبال جذب مدافع قطری سابق تیم فوتبال پرسپولیس عمل کرده است.