پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

ملی پوشان جودو ایران حضور در مسابقات جهانی را به دلیل صادر نشدن روادید از دست دادند.

اصفهان - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: مردم فوتبال هجومی دوست دارند، نگرش من فوتبال هجومی بوده است و این رویکرد را حتی در استقلال اهواز و مس کرمان و گل گهر سیرجان پیش گرفتم.

سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی گفت: فکر می‌کردم یک طلا و نقره در تپانچه و یک مدال هم در تپانچه بادی آقایان در پارالمپیک بگیریم.

پاراتیرانداز طلایی ایران در پارالمپیک پاریس که از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد، گفت: بعد از مدال طلا و اهتزاز پرچم ایران به این فکر می کردم که آخرین بار است و دلم برای این صحنه تنگ می شود.

دارنده مدال طلای پرتاب نیزه هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک گفت: نذر کرده بودم مدالم را به امام رضا (ع) تقدیم کنم.

ساره جوانمردی پس از پایان کارش در بازی های پارالمپیک از ورزش قهرمانی خداحافظی کرد.

ساره جوانمردی با کسب جایگاه پنجمی به کار خود در مسابقات پاراتیراندازی میکس تپانچه بادی 50 متر SH1 پایان داد.

اردوی تیم ملی بسکتبال ایران زیر نظر سرمربی جدید این تیم به پایان رسید.

سعید افروز با عملکردی فوق العاده و بی نظیر مدال طلای پارالمپیک 2024 پاریس را در رشته پرتاب نیزه کسب کرد. این سومین مدال کاروان فرزندان ایران در پارالمپیک هفدهم بود.

باشگاه استقلال با صدور اطلاعیه ای تاکید کرد همه تلاش کنند موانع موفقیت تیم را برطرف کنند اما هیچ حمایتی از سرمربی این تیم نداشت.

مرحله مقدماتی مسابقات پاراتیراندازی در بخش میکس تپانچه بادی 50 متر SH1 با صعود ساره جوانمردی به فینال به پایان رسید.

پارا کماندار ایران ابراز امیدواری کرد در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های پارا تیراندازی با کمان عملکردی به مراتب بهتر از دو مسابقه قبلی از خود نشان دهد.

محمدرضا عرب عامری با برتری برابر حریف مالزیایی خود به مرحله یک چهارم مسابقات پاراتیروکمان بخش ریکرو انفرادی راه یافت.

رباط کریم - عیسی گل‌محمدی ستاره بوکس ایران در باغ شخصی خود در رباط کریم به قتل رسید.

نام مهدی طارمی در فهرست اینتر برای فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت.

ملی پوش ایران در رقابت های ریکرو انفرادی مسابقات پاراتیراندازی هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک به پیروزی رسید.